01 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2306
Horoscopul pentru 2 decembrie 2021
01 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2306

Horoscopul pentru 2 decembrie 2021

BERBEC

Bula in care traiesti de multa vreme ar putea sa explodeze astazi si te-ai putea confrunta cu unele dezamagiri reale. Incearca sa nu lasi asta sa te doboare. Tine cont de imaginea de ansamblu cat de bine poti. Aminteste-ti ca excursiile, intalnirile sau zilele de distractie pot fi intotdeauna reprogramate si atunci vei avea placerea de a astepta cu nerabdare aceste evenimente din nou.

TAUR

Aceasta este o zi care trebuie indreptata mai degraba spre interior decat spre exterior. Acesta poate fi un lucru bun, pentru ca lumea exterioara nu iti este pe plac uneori. Nimic nu pare sa mearga bine si parca te simti ineficient in cel mai bun caz. Nu are nimic de-a face cu tine iar starea de spirit se va schimba. Intre timp, fa ceva distractiv de unul singur.

GEMENI

Ai permis problemelor legate de bani sa devina prea proeminente. Este adevarat ca imaginea ta financiara nu este atat de roz pe cat ai vrea sa fie, dar a cui este? Incearca sa pui problemele in perspectiva. Nu este nevoie sa lasi aceste griji sa iti afecteze relatiile cu prietenii si familia. Cere ajutor daca simti ca ai nevoie.

RAC

Corpul tau, care de obicei ruleaza cu viteze mari, iti spune sa incetinesti. Trebuie sa iei o pauza din cand in cand. Daca mananci un castron mare de floricele de porumb in timp ce te uiti la televizor, nu te va trimite intr-o spirala descendenta din care nu vei iesi niciodata. Dimpotriva, un astfel de rasfat te poate face sa te simti improspatat. De ce sa nu incerci?

LEU

Astazi este o zi in care poti sa te odihnesti pe lauri, la propriu. Ai obtinut rezultate extraordinare in ultimele zile si ai castigat ceva timp Mergi sa vezi un film in mijlocul zilei. Ia-te la pranz si comanda un pahar cu cea mai buna sampanie. Ia-ti aceasta zi pentru a reflecta asupra realizarilor curente inainte de a te gandi la urmatorul proiect.

FECIOARĂ

Florile si plantele proaspete in general iti pot imbunatati starea de spirit, precum si casa. S-ar putea sa simti ca locuinta ta arata un pic ponosita. Trucuri simple pentru a-i imbunatati aspectul vor face minuni pentru perspectiva ta. Mergi la un magazin de bucatarie si profita de cateva articole noi. Pune o oala cu ierburi intr-o fereastra. Vei fi uimit de schimbarea dispozitiei tale.

BALANȚĂ

Esti intr-o stare de spirit buna astazi. Visele tale sunt vii si esti sigur ca incearca sa-ti spuna ceva anume. Este greu sa risipesti dorinta de a calatori. In special, esti atras de un loc unde poti studia o cultura diferita. O astfel de calatorie ar putea sa nu fie practica acum, dar poti gestiona cateva cercetari online pe acest subiect!

SCORPION

Este important sa-ti confrunti necazurile direct, dar nu in detrimentul punerii vietii in asteptare. O persoana importanta, nu mai are un loc proeminent in viata ta. Aceasta este o adaptare dificila pentru tine. Fa un efort suplimentar sa nu te separa de cei dragi , asa cum este tendinta ta in momente de necaz. Forteaza-te sa socializezi pentru a iti gasi un nou prieten.

SĂGETĂTOR

A arata bine este cea mai buna razbunare. Daca incerci sa treci peste o relatie esuata, cel mai bun mod de a te scapa dintr-o depresie este sa arati cat mai bine. Trezeste-te devreme si mergi la o alergare sau la un curs de exercitii. Cumpara niste haine noi si ai mai multa grija la ingrijirea ta. Iti vei ridica moralul si vei atrage un partener nou, mai potrivit.

CAPRICORN

Oricat de mult iti place sa stai cu oamenii, seara asta va fi buna pentru odihna. Daca poti, incearca sa iti iei dupa-amiaza libera. Stai pe scaunul preferat cu o carte buna, fa o plimbare lenta printr-o gradina sau intra in bucatarie si gateste ceva fabulos. Ai nevoie de ceva timp pentru a-ti alimenta sufletul. Iti vei aborda proiectele maine, relaxat si intinerit.

VĂRSĂTOR

Esti in mod special adaptat la sentimentele celorlalti iar acest dar este mai mult o binecuvantare decat un blestem, totusi exista momente in care este greu sa nu asumi necazurile altora. Astazi, un prieten apropiat s-ar putea sa-si descarce poverile asupra ta. Asculta cu amabilitate, ofera sfaturi, dar nu te oferi sa faci mai mult decat este realist. La urma urmei, aceasta nu este problema ta.

PEȘTI

Intarzierile par sa conduca ziua si nu exista mijloc de a trece peste. Simti ca iti petreci ziua blocat intr-o usa care se invarte, dar nu ajungi nicaieri. Ia-ti inima in dinti si fa tot posibilul pentru a reusi cu o parte din umorul tau intact. Ciocolata ajuta. Maine va fi mai bine!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
1358 locuitori

Suhuluceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Satul are o suprafaţă de circa 1.41 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.58 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ghermăneşti și Suhuluceni. Localitatea se află la distanţa de 36 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1358 de oameni. Satul Suhuluceni a fost menționat documentar în anul 1783.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.