24 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2603
Horoscopul pentru 25 noiembrie 2021
24 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2603

Horoscopul pentru 25 noiembrie 2021

BERBEC

In aceasta zi vei fi nevoit sa te ocupi de unele documente referitoare la o intelegere cu o anumita persoana. Gandurile si sentimentele unor persoane mai apropiate de tine sunt mult mai evidente decat de obicei. Vei petrece o seara linistita alaturi de cei dragi depanand amintiri si spunand unele bancuri amuzante.

TAUR

Un prieten sau o ruda ti-ar putea propune o calatorie, dar astazi nici macar nu vrei sa te gandesti sa mergi la magazin alimentar. Nici nu te vei simti prea bine ca sa vorbesti cu cineva. Mintea ta este axata pe probleme intelectuale sau metafizice. Vei putea dori sa ramani acasa si sa studiezi acele subiecte toata ziua. Spune-i prietenului tau ca ideea ca planurile de calatorie este minunata si ca vei discuta mai tarziu despre ea. Asta e tot ce poti face acum.

GEMENI

O schimbare de profesie, sau de hobby poate fi iminenta. Cele mai recente progrese tehnologice ti-au capturat interesul. Filmarea, in special, face ca ideile tale creative sa curga. Poate ca este timpul sa te inscrii la un atelier de weekend sau sa iti faci griji pentru camera video pe care ai urmarit-o.

RAC

O excursie placuta ar putea fi intarziata sau anulata din cauza unui eveniment neasteptat. Mai degraba decat sa ai un plan, tu si prietenii tai ar trebui sa profitati de orice ocazie pentru a face ceva diferit si salbatic. De exemplu, ati putea lua bilete la cel mai infricosator film din oras sau in cele din urma puteti incerca sa gasiti un restaurant despre care ai auzit atat de multe.

LEU

O ruda mai veche sau un vecin ar putea avea nevoie de ajutorul tau in aceasta zi. Acest lucru poate fi destul de incomod deoarece ai o multime de treaba si nu ai timp sa te ocupi de cineva care are nevoie de ajutor. Cu toate acestea, vei merge sa il ajuti deoarece asta este natura ta. Ai grija sa iti planifici timpul cu atentie, sa mergi in liniste si sa incerci sa nu faci prea multe dintr-o data. In felul acesta vei avea mai mult timp pentru tine maine.

FECIOARĂ

Esi dispus sa faci tot ce este necesar pentru ajuta pe cineva sa se apropie de tine. S-ar putea sa fi gasit totusi calitatea ce iti lipsea. Crezi sau nu, cineva care imparte aceleasi obiceiuri ca si tine ar putea sa iti apara in cale in aceasta zi, dar vei fi nevoi sa risti putin pentru a putea sa o cunosti mai bine.

BALANȚĂ

Esti cunoscut pentru magnetismul tau personal si abilitatea uimitoare de a convinge oamenii sa faca aproaape orice. Cand cineva care pare a fi prea perfect vine spre tine, vei face tot ce poti pentru a petrece cat mai mult timp in compania lui. Nu incerca sa lucrezi prea mult deoarece risti sa te epuizezi si vei avea unele probleme de sanatate.

SCORPION

Perspectivele pentru ziua de azi sunt excelente. Alinierea actuala a planetelor si atmosfera oarecum apasatoare din ultimele zile te inspira sa schimbi imprejurimile si sa vizitezi locuri noi. De ce nu incerci sa planifici o mica excursie? Toate semnele indica faptul ca acum este cel mai bun moment pentru a planifica o astfel de aventura. Daca vei amana, vei fi blocat de aceeasi rutina veche din nou!

SĂGETĂTOR

Obligatiile fata de ceilalti ar putea sa te faca sa ramai acasa in aceasta zi, dar problemele importante legate de cariera ar putea sa te cheme la munca. Acest lucru ar putea cauza un conflict interior si s-ar putea sa te confrunti cu o alegere. Numai tu poti face aceasta alegere, dar ai grija sa fii obiectiv si sa iei in considerare toate faptele.

CAPRICORN

Vei avea tendinta de a raspunde unor noi provocari dar vei fi preocupat mai mult cu familia si prietenii apropiati. Exista posibilitatea sa ai senzatia ca trebuie sa ai grija de ei si sa faci totul pentru a putea sa ii multumesti pe cei din jurul tau. In aceasta zi vei dori sa petreci putin timp singur pentru a putea medita si pentru a iti face planuri de viitor.

VĂRSĂTOR

Astazi vei putea incerca sa inveti despre o noua forma de tehnologie moderna, probabil legata de calculator si vei putea intampina unele dificultati. Este foarte important sa tii cont de pauze pentru a te mai relaxa. Prea multe informatii simultan ar putea duce la faptul ca nu ai reusit sa absorbi nimic din ele.

PEȘTI

Iti lipseste pofta de viata si de aventura, asa ca tragi de tine sa duci la bun sfarsit treburile casnice. Comunicarea nu functioneaza prea bine cu cei din jur, din contra, orice spui este interpretat si duce la o disputa. Asteapta zile mai bune pentru a discuta despre problemele importante.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
258 locuitori

Cepăria este un sat din cadrul comunei Șumna, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîșcani și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de locuitori. Satul Cepăria a fost întemeiat în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.