23 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3022
Horoscopul pentru 24 noiembrie 2021
23 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3022

Horoscopul pentru 24 noiembrie 2021

BERBEC

Te-ai saturat sa fii o persoana perfect controlata si nu vrei sa-ti mai retii indemnurile! Ceva in aer este diferit si iti poti exprima liber nevoile. Vorbeste cu partenerul tau despre dorintele care le ai. Relatia ta poate beneficia doar de starea ta de spirit actuala.

TAUR

Aspectele planetare actuale ti-ar putea schimba abordarea asupra vietii. Aproape compulsiv, va trebui sa-ti aprofundezi relatiile cu oamenii pe care i-ai intalnit recent. Probabil ca vei fi atras de unul dintre ei, dar fii atent, deoarece aceasta persoana s-ar putea sa nu simta acelasi lucru pentru tine. Priveste partea buna. De ce ai vrea sa-ti irosesti energia cu cineva caruia nu-i pasa de tine?

GEMENI

S-ar putea sa existe un aspect al naturii tale pe care il ignori. Intotdeauna trebuie sa fii cel responsabil intr-o relatie. Ar fi intelept sa schimbi asta. Configuratia planetara te poate ajuta sa faci asta acum. Oamenii vor fi mult mai receptivi la farmecele tale naturale daca iti poti schimba atitudinea fata de ei!

RAC

Nu lasa emotiile sa te incurce astazi. Daca le poti valorifica, vei avea forta vitala a zece oameni. Poti fi invincibil. Poti sa faci orice ai chef si nimeni nu te poate opri. Daca impartasesti aceasta energie cu ceilalti, s-ar putea sa ii faci sa se simta la fel de bine.

LEU

Astazi, vei reusi sa obtii multe beneficii in urma responsabilitatii de care dai dovada. Vei simti chiar ca te-ai nascut sa faci ceea ce faci. In orice caz, vei coordona frumos ziua. Esti maestrul care conduce o orchestra completa. Le vei spune celor din jurul tau ce sa faca toata ziua. Nu este distractiv sa simti o asemenea putere personala?

FECIOARĂ

Spre deosebire de alte ocazii, astazi iti vei afisa adevaratele sentimente. Chiar si atunci cand le ascunzi, ele sunt inca acolo, in adancul tau. Ai putea crede ca daca iti arati sentimentele, afisezi un semn de slabiciune, dar astazi vei arata lumii ca inima ta nu este facuta din piatra.

BALANȚĂ

Comportamentul tau este pe cale sa-ti imbunatateasca viata amoroasa. Nu esti obosit de corpul tau si nici nu esti distras in momentele pasionale. Te vei concentra si te vei bucura de viata si nu te vei pierde in gandurile tale ca de obicei. Esti ca o persoana noua pe cale de a experimenta placerile vietii.

SCORPION

Vei avea nevoie de multa rezistenta in saptamanile urmatoare. Energia ta va creste, datorita tranzitelor planetare predominante. Te bucuri de dorintele tale romantice si de creativitatea ta. Ar trebui sa incerci sa pastrezi controlul asupra situatiilor. Nu lasa emotiile tale sau ale altora sa-ti preia viata.

SĂGETĂTOR

Esti o persoana senzuala si ai o forta emotionala puternica. Astazi acea energie va creste si se va exprima energic. Oamenii pe care ii intalnesti vor fi uimiti de puterea ta. Ai putea seduce cu usurinta intreaga lume. Incearca sa tii aceasta energie sub control pentru a nu ajunge intr-o situatie pe care ai putea sa o regreti.

CAPRICORN

Iti place sa cunosti oameni noi si sa vorbesti cu ei, dar rareori te implici personal. Pastreaza o anumita distanta intre tine si persoana cu care vorbesti. Astazi te vei intreba daca pierzi experiente interesante controlandu-ti emotiile atat de strans sau daca ezitarea are un motiv intemeiat.

VĂRSĂTOR

Probabil ca azi te vei simti putin pierdut pentru ca va trebui sa iei o decizie in viitorul apropiat si viata ta poate fi afectata de aceasta. Ar trebui sa-ti asculti dorintele sau ar trebui sa incerci sa-ti stapanesti sentimentele si sa mergi pe calea mai practica? E ceva la care sa te gandesti.

PEȘTI

Astazi iti vei schimba abordarea relatiilor. In trecut, se bazau pe sentimente, dar acum vei decide ca ar trebui sa fie mai rationale. S-ar putea sa simti ca aceasta schimbare brusca de atitudine iti poate diminua fericirea, dar ar putea duce si la relatii mai puternice si mai stabile.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
1075 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 16 km de oraşul Donduşeni şi la 252 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1075 de oameni. Prima atestare documentară a satului Horodişte datează din anul 1679.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.