01 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2430
Horoscopul pentru 2 noiembrie 2021
01 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2430

Horoscopul pentru 2 noiembrie 2021

BERBEC

Este posibil sa ai multe treburi profesionale sau personale de rezolvat astazi. E-mailurile ti-ar putea inunda casuta de e-mail si multi oameni ar putea avea nevoie de atentia ta. Ego-ul tau va primi un impuls atat de necesar din toata recunoasterea pe care o vei primi. Nu fi rusinat sau vinovat. Toata lumea are nevoie de o palma pe spate din cand in cand. Relaxeaza-te si bucura-te de lumina reflectoarelor!

TAUR

Studiul recent al problemelor filozofice sau spirituale te poate inspira sa iti exprimi ideile in mod creativ. Indiferent daca alegi sa scrii, sa canti sau sa pictezi, vei observa o diferenta in stilul tau. Este posibil ca acest lucru sa nu dureze, deoarece se datoreaza cel putin partial starii tale curente, dar poti profita la maximum de asta astazi. S-ar putea sa produci lucrari de calitate care sa te surprinda chiar si pe tine.

GEMENI

Un membru al gospodariei tale este plecat? Casa ta ar putea fi un loc singuratic pentru o vreme. Iti este dor de acea persoana, dar te bucuri si de singuratatea si linistea care iti permite sa-ti atinga proiectele, care pot include si somnul! Visele care iti vin in seara asta ar putea aduce informatii si solutii pentru afaceri si finante. Noteaza-le dimineata. Vei dori sa iti amintesti de ele.

RAC

Un eveniment social te-ar putea duce in mijlocul unei sali pline de scriitori, artisti si profesori. S-ar putea sa nu cunosti pe niciunul dintre ei, dar nu te panica. Doar asculta ce au de spus. Interesul tau le-ar putea atrage atentia si iti poti face niste prieteni noi. De asemenea, s-ar putea sa atragi invitatii la petreceri viitoare ca aceasta. Accepta-le! Vei fi bucuros ca ai facut-o.

LEU

Daca ai citit despre sanatate si fitness si ai pus in practica ceea ce ai citit, astazi s-ar putea sa simti dintr-o data rezultatele eforturilor tale. Te simti puternic fizic si mental, sanatos si energic. Acest lucru te poate pune in starea de spirit potrivita pentru a acorda atentie suplimentara problemei.

FECIOARĂ

Arati deosebit de atractiv astazi. Abilitatile tale de comunicare sunt bune. In timp ce chestiunile romantice sunt discrete, relatiile amoroase ar putea avansa in continuare. Conversatiile interesante cu persoana iubita ar putea dezvalui parti din tine pe care ea le gaseste intrigante si pot scoate la iveala interese comune pe care nu stiai ca le ai. Profita din plin de ea!

BALANȚĂ

Unii parteneri de afaceri te pot vizita astazi. S-ar putea sa ramana mai mult decat te astepti, dar acest lucru este pozitiv. Veti avea o multime de discutii interesante care va deschid portile catre intreprinderi mai promitatoare si modalitati de a avea succes. Daca te distragi si vorbesti despre alte lucruri, ce conteaza? Relaxeaza-te si distreaza-te.

SCORPION

Activitatile de grup si alte evenimente sociale ar trebui sa te tina destul de ocupat. Ai multi oameni de vazut, apeluri si comisioane de facut. Acest lucru poate fi un obstacol, dar este, de asemenea, incitant si entuziasmant. Vei fi multumit de rezultate. Unii dintre oameni ar trebui sa fie deosebit de simpatici si ti-ar putea deveni prieteni.

SĂGETĂTOR

Succesul in cariera, in special in ceea ce priveste scrierea, predarea si alte abilitati de comunicare, ti-ar putea veni astazi. S-ar putea sa nu stii ca va veni, asa ca ar putea fi putin dificil de gestionat la inceput. Cu toate acestea, lucrezi pentru acest obiectiv de mult timp si vei fi bucuros sa afli vestea. Seara, iesi cu prietenii sa sarbatoresti.

CAPRICORN

Incerci de mult sa documentezi despre un subiect? Au fost cartile, prelegerile si documentarele pe aceasta tema forma ta principala de informatie? Orice ai sperat sa castigi din asta ar putea veni la tine astazi. Daca este un avantaj in afaceri, il ai. Daca este cunoasterea de dragul ei, stii multe pana acum. Orice ar fi, bucurati-va de stralucirea realizarii tale.

VĂRSĂTOR

In seara asta ti-ar putea veni niste vise interesante. Nu te lasa pacalit de simbolismul confuz. Aceste vise ar putea aduce lumina asupra preocuparilor legate de afaceri pe care ai incercat sa le rezolvi. Fa o lista cu simbolurile si vezi ce incearca sa iti spuna. Apoi, daca are sens, actioneaza in conformitate cu el. Visele tale dezvaluie probabil doar ceea ce subconstientul tau a rezolvat deja.

PEȘTI

Un eveniment social, poate legat de afaceri, te-ar putea pune in legatura cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de multa vreme. Va veti distra de minune. De fapt, acum aveti mai multe in comun decat inainte. Daca esti singur, s-ar putea sa te gandesti la aceasta persoana ca la un potential partener romantic. Du-te incet, dar distreaza-te!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
542 locuitori

Sirota este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Orhei și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 542 de oameni. Satul Sirota a fost menționat documentar în anul 1786.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.