31 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1898
Horoscopul pentru 1 noiembrie 2021
31 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1898

Horoscopul pentru 1 noiembrie 2021

BERBEC

Daca ti-ai dorit sa modifici ceva in viata ta de zi cu zi, fa-o acum. Energia planetara spune ca a venit momentul sa faci schimbari concrete. Indiferent daca schimbarea pe care o cauti este acasa sau la serviciu, fizica sau emotionala, nu-ti fie teama sa deranjezi serios status quo-ul vietii tale.

TAUR

Schimbarea planetara va fi probabil imperceptibila astazi, dar vei avea la dispozitie cateva luni pentru a intelege cum te afecteaza aceasta schimbare. Iti vei da seama ca simti o nevoie puternica de eliberare. Poate ca trebuie sa te eliberezi de legaturile grupului tau. Schimbarea si inovatia sunt in aer!

GEMENI

Nu trebuie sa te astepti la schimbari enorme astazi. Procesul pe care l-ai inceput acum ceva timp se va accelera usor si poti ajunge sa iti schimbi punctele de baza ale identitatii tale, ideile care te fac sa fii sigur de cine esti. Familia, mediul si educatia ta nu mai conteaza la fel de mult ca bazele tale spirituale.

RAC

Ziua de azi ar trebui sa fie destul de pozitiva. Vei incepe sa simti cel mai mic indiciu al unei schimbari majore care incepe. Aceasta noua faza va dura cateva luni. Pe masura ce progreseaza, vei gasi o mai mare libertate de exprimare. Te poti astepta sa treci la treapta superioara pe subiecte pe care le evitai in trecut. In urmatoarele cateva luni pot aparea unele frictiuni cu rudele.

LEU

Sistemul solar este susceptibil sa declanseze o transformare care va dura cateva luni. Schimbarea se va concentra pe mijloacele pe care le folositi pentru a va implini in ceea ce priveste cariera si viata amoroasa. Daca te simti blocat de antrenamentul sau de cresterea ta, te poti astepta sa cauti eliberarea de aceste inhibitii in lunile urmatoare.

FECIOARĂ

Ziua de azi va fi excelenta pentru tine! Desi nu au loc evenimente majore astazi, exista promisiunea de libertate. O schimbare fundamentala este pe cale sa aiba loc in ocupatia si viata ta amoroasa. Pe masura ce timpul trece, te poti astepta sa devii mai vizionar, mai creativ si poate mai rebel. Vei fi mult mai eficient decat in ​​ultimii doi sau trei ani.

BALANȚĂ

Pentru a intelege schimbarea care are loc astazi, trebuie sa privesti evenimentele dintr-o perspectiva diferita. Un proces lent de eliberare capata avan iar in urmatoarea perioada, nu vei refuza ocazia de a te elibera de o parte opresiva a trecutului tau. Vei dori sa renunti la vechile complexe si sa iesi reinnoit. Nu te alarma daca relatiile de familie sufera putin. Totul este temporar.

SCORPION

Vanturile blande ale schimbarii sufla prin viata ta in acest moment. Ai un sentiment de noutate si o atitudine deschisa fata de lume. Unele evenimente din exterior iti dau impresia ca avansezi in mod concret catre o noua viata. Te poti astepta sa ai niste surprize placute.

SĂGETĂTOR

In cazul tau, expresia „punct de cotitura" are un anumit sens. Acest punct de cotitura ar putea lua forma unei noi persoane sau a unui eveniment cheie care schimba lucrurile pentru totdeauna. Uneori se intampla cu adevarat lucruri uimitoare despre care auzim. Unul dintre aceste lucruri s-ar putea sa ti se intample in perioada urmatoare.

CAPRICORN

Este posibil sa te intorci profund schimbat dintr-o calatorie lunga. Desigur, calatoriile pot schimba persoanele intr-o oarecare masura, dar in cazul tau, schimbarea este mai profunda. Vei avea o problema sa te intorci in vechea ta viata. Poate fi prea limitativa pentru tine. Deci ce mai astepti? Schimba-ol!

VĂRSĂTOR

Daca te simti sufocat de relatia ta romantica sau simti ca este lipsita de condiment sau este prea traditionala, atunci de ce sa nu te eliberezi? Energia planetara de astazi te va ajuta sa transformi chiar si cele mai nebunesti idei in realitate. Incepand de astazi, ti se va cere sa fii mai hotarat.

PEȘTI

Ai intalnit niste oameni ciudati care ti-au influentat foarte mult atitudinea fata de casatorie sau parteneriat. Unii oameni te-au impins catre mai multa libertate. Acesti oameni au fost influentati de aliniamentele planetare, dar acesta nu este un motiv pentru care trebuie sa fii influentat. Libertatea sau lipsa ei este complet subiectiva.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
819 locuitori

Novaci este un sat din cadrul comunei Tuzara, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Călărași și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituis 819 oameni. Satul Novaci a fost menționat documentar în anul 1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.