12 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1809
Horoscopul pentru 13 octombrie 2021
12 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1809

Horoscopul pentru 13 octombrie 2021

BERBEC

Incearca sa nu arunci unele cuvinte agresive spre altii. Poate doresti sa cauti un confort in compania lor, dar acest lucru va produce doar tensiune in toate partile implicate. Incearca sa vorbesti deschis cu cei pe care ii iubesti. Cel mai bun pariu este sa te concentrezi asupra sarcinilor pe care le ai pe lista de prioritati din aceasta zi. Combaterea proiectelor se pare ca vor necesita o atentie si o disciplina deosebita.

TAUR

Ai piesa lipsa de care oamenii au nevoie in fiecare situatie astazi. Implica-te intr-o conversatie usoara in situatii sociale si transforma farmecul in capacitatea de a face impresii favorabile pentru aproape toata lumea. Ridica-te din pat mai devreme decat de obicei si fa o plimbare plina de viata in jurul cartierului.

GEMENI

Astazi este o zi grozava si poti obtine multe folosind mintea si spiritul ascutit. Informatiile zboara repede. Ia ceea ce rezoneaza cu tine si arunca restul. Cu cat esti mai informat, cu atat vei fi mai bine pregatit sa iei deciziile zilei. Analizeaza toate faptele inainte de a continua.

RAC

Lasa-te condus sa intri in modul creativ astazi. Evita realitatea actuala si exploreaza-ti fanteziile prin eforturi artistice. Visul, la fel de mare ca mintea ta iti va permite sa faci multe. Nu exista limite pentru lucrurile care pot fi realizate intr-o zi ca aceasta. Forteaza-ti si testeaza-ti limitele. Este posibil sa poti face mult mai multe decat crezi.

LEU

Daca exista o problema cu partenerul tau care are nevoie de aer, acesta este un moment bun pentru a face acest lucru. Nu te abtine doar pentru a mentine echilibrul in relatie. Nu sacrifica linistea ta. Refuzul de a face fata realitatii doar pentru a mentine o fatada usoara nu face pe nimeni sa se simta mai bine. Fii total sincer cu tine, cu sentimentele tale si cu alti oameni.

FECIOARĂ

Mentinerea echilibrului poate sa nu fie astazi cea mai usoara sarcina, dar daca altcineva o poate face, poti si tu. Opiniile puternice ale altora ar putea ajunge sa te provoace. Ai o mare cantitate de munitie in arsenalul tau dar inca poti invata destul de multe, acceptand aceasta provocare si angajandu-te intr-o dezbatere aprinsa. Ai incredere in tine.

BALANȚĂ

Nu exista nici o scuza pentru lenea de azi. Ar fi bine sa te dai jos din pat pana la pranz. Cu cat esti mai activ, cu atat vei fi mai fericit. Iesi din camera ta si exprima-ti gandurile altora. Iesi in aer liber si asculta ce vrea sa spuna vantul. Fii activ si flexibil. Nu este nimic rau in intelegerea emotiile oamenilor, asa ca pastreaza-ti lucrurile luminoase si active.

SCORPION

Poti avea nevoie de ceva timp astazi pentru a te aduce inapoi la normal. Independenta este cheia care trebuie pastrata in buzunarul din spate. Asigura-te ca nu devii victima unui angajament pe care l-ai facut de mult. Pe masura ce peisajul se schimba, trebuie sa te schimbi si tu. Actiunile incapatanate vor fi daunatoare intr-o zi ca aceasta. Fii sincer si recunoscator pentru lucrurile pe care le ai.

SĂGETĂTOR

Astazi este o zi a contrastelor. Mananca-ti cornul dimineata si fa jogging dupa-amiaza. Dormi cateva ore si trezeste-te devreme. Vei constata ca petreci mai mult timp acasa si ca efectuezi mai multe apeluri decat ai face in mod normal. Curata-ti biroul si organizeaza-ti un raft de biblioteca. Ai grija de animalele tale de companie.

CAPRICORN

Toate relatiile tale pot fi imbunatatite de o sensibilitate crescuta la nevoile si sentimentele altora. Poti oferi prietenilor melancolici un umar pe care sa planga sau poti oferi asistenta in rezolvarea problemelor. Fii sigur ca eforturile tale nu vor ramane neapreciate. Probabil te vei apropia de cei care iti spun mai multe acum, inclusiv de o persoana foarte speciala din viata ta.

VĂRSĂTOR

Incearca sa iti termini toate treburile devreme, astfel incat sa ai timp sa te joci diseara. Planifica-ti o evadare romantica cu persoana iubita. Lasa-ti imaginatia sa te duca intr-un nou domeniu al placerii. Aceasta este o zi minunata pentru a iti explora natura artistica si pentru a incepe sa manifestezi cateva dintre ideile care au fost zdruncinate in capul tau pentru o vreme.

PEȘTI

Desi in mod normal esti o persoana sociabila care se simte cel mai confortabil in compania altora, astazi preferi sa fii singur. Ai putea sa te simti putin obosit, sau poti fi stresat de ingrijorarile legate de locul de munca. Probabil ca ai nevoie de odihna, dar, de asemenea, poti beneficia de o plimbare pentru a reduce o anumita tensiune.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2792 locuitori

Sculeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Blindești, Floreni, Gherman și Sculeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Ungheni și la 130 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2792 de oameni. Satul Sculeni a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.