05 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2614
Horoscopul pentru 6 octombrie 2021
05 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2614

Horoscopul pentru 6 octombrie 2021

BERBEC

Adauga un pic de condiment in viata ta, angajandu-te in activitati spontane. Este timpul sa iesi si sa te bucuri mai mult de lume. Exploreaza acele lucruri care sunt diferite de ceea ce te-ai astepta sa gasesti. Alege usa inchisa in locul celei deschise.

TAUR

S-ar putea sa existe o anumita tensiune emotionala in lumea ta, dar acest lucru poate fi remediat atunci cand privesti lucrurile in perspectiva. Nu te lasa impovarat prin stari de spirit care iti paralizeaza productivitatea. Concentreaza-te asupra lucrurilor care functioneaza bine in viata ta. Abilitatile tale de comunicare te vor scoate din rutina astazi.

GEMENI

Este posibil ca oamenii sa te suporte cu greu astazi. Vor avea cateva fapte care sa se sprijine. Creierul tau este ca un computer care stocheaza informatii pe care sa le folosesti in momente ca acestea. Nimeni nu este in siguranta impotriva unui arsenal mental si emotional ca al tau. Daca ti-ai facut temele si te-ai pregatit bine, provocarile ar trebui sa nu fie o problema.

RAC

Aceasta este o zi minunata pentru tine. S-ar putea sa simti ca iti poti exercita mai mult libertatea. Rupe orice legaturi care par sa te impiedice. Nu exista niciun motiv sa te simti impiedicat. Atitudinea ta aventuroasa este curajoasa si exista o multime de teritoriu de cucerit.

LEU

Te afli intr-o batalie emotionala in care cineva incearca sa-ti rasuceasca cuvintele pentru a te face sa arati ca cel rau. De indata ce incerci sa incepi un proiect, cineva se opune obiectivelor tale. Poate ca totul se datoreaza unei neintelegeri. Fa-ti timp pentru o curatenie in toate relatiile tale.

FECIOARĂ

Prieteniile merg surprinzator de bine acum, asa ca uita-te la ele pentru sprijinul pe care il cauti. Planurile viitoare pot fi incerte, asa ca nu iti fa griji acum pentru ele. Este important sa fii recunoscator pentru ceea ce ai. Ar trebui sa te simti bine, deci actioneaza agresiv.

BALANȚĂ

Lectiile pot avea forme si dimensiuni ciudate astazi, asa ca nu simti ca trebuie sa intelegi imediat fiecare lucru mic. In loc sa supraanalizezi totul si sa te paralizezi cu emotiile pe care le simti, ia masuri decisive si fa greseli. Aici intervin lectiile. Lasa-le sa te invete ceea ce trebuie sa stii.

SCORPION

Esti in cautarea unor surprize neasteptate, dar nu iti fa griji, pentru ca majoritatea vor fi interesante si binevenite. Pregateste-te sa fii deschis si sa accepti alti oameni si noile situatii pe care le aduc. Calea cea mai putin rezistenta te va duce exact unde trebuie sa mergi. Deplaseaza-te catre oamenii care radiaza energie iubitoare, pozitiva.

SĂGETĂTOR

Este posibil sa simti ca conduci pe o autostrada si dintr-o data toate benzile se imbina. Acest blocaj ar trebui sa iti provoace tensiune si dificultati. Prima ta reactie poate fi sa-i lasi pe toti ceilalti sa treaca. Retine ca intr-o zi ca aceasta, nu vei ajunge niciodata acolo unde trebuie sa fii, daca nu esti mai agresiv.

CAPRICORN

Vei avea un avantaj daca poti invata sa te distantezi de esenta emotionala a problemei. Mentine un punct de vedere neutru. Va fi important pentru ca tu sa te comporti in felul in care ai nevoie pentru a avea succes. Totul va fi bine atat timp cat iti poti mentine procesele mentale fara probleme.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa te simti ca un soarece care incearca sa ia branza din mijlocul podelei bucatariei. Din coltul tau, poti vedea branza in departare. Stii totusi ca o pisica se ascunde in apropiere. De indata ce pasesti in aer liber si in afara locului protejat, pisica va reactiona rapid si cu mare forta. S-ar putea sa doresti doar sa astepti pana in alta zi inainte de a apuca branza.

PEȘTI

Emotiile tale primesc un impuls de sprijin din partea celor din jur. Ai grija sa nu lasi aceasta energie sa ti se urce la cap. Aceasta este o zi buna pentru a te relaxa si pentru a castiga perspectiva asupra lucrurilor, in loc sa presupui ca ai toate raspunsurile.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
85 locuitori

Zaporojeț este un sat din cadrul comunei Mocra din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîbnița și la 104 km de Chișinău. Populaţia satului Zaporojeț alcătuia 85 de oameni în anul 2004. Satul Zaporojeț a fost înființat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.