04 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2278
Horoscopul pentru 5 octombrie 2021
04 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2278

Horoscopul pentru 5 octombrie 2021

BERBEC

Vei putea fi pus intr-o pozitie dificila astazi. Vrei sa iti schimbi modul de viata si totusi, te simti blocat. Poate ca te simti legat de rutina curenta. S-ar putea sa te simti ca si cum ai face progrese in lume, dar iti doresti o eliberare uriasa care iti permite sa faci un salt in marele neant. Usa este intotdeauna deschisa.

TAUR

Va fi greu sa tratezi problemele emotionale care apar. O forta puternica inselatoare este alimentarea iluziei ca lucrurile sunt bine atunci cand nu sunt cu adevarat. Nu te preface ca totul merge bine. Cu cat te vei confrunta mai repede cu adevarul, cu atat mai devreme te vei opri. Confrunta-te direct cu problema.

GEMENI

Astazi, obiectivele monumentale se simt dintr-o data mai atractive decat oricand! Esti atat de aproape ca poti simti rezultatul. Vei fi multumit de orice intrerupere a rutinei pentru ca acest lucru iti va aduce idei proaspete, noi aventuri si oameni amuzanti care te vor energiza. Acesta este inceputul unei noi faze pentru tine, in care perspectivele tale vor fi mult mai pozitive.

RAC

Daca o personalitate puternica va incerca sa faca ca o anumita situatie riscanta sa para a fi cu totul si cu totul altceva, ar fi bine sa nu o crezi. Cu cat este mai insistenta aceasta persoana, cu atat mai sceptic ar trebui sa fii. Gandeste-te la motivatie si nu te lasa cuprins de emotie, deoarece ar putea fi doar o parte a spectacolului. Astazi ar trebui sa incepi sa fii mai conservator cu cheltuielile tale si sa fii cu ochii in patru pe soldul tau cand vizitezi ATM-ul.

LEU

Ai o zi ciudata si minunata inainte. O data ce ai terminat lucrul, poate doresti fie sa desenezi sau sa scrii ceva care te va ajuta sa iti amintesti astazi anumite lucruri uitate de mult timp. Vei incepe sa vezi rezultatele recentelor modificari din viata ta si cauti o modalitate de a te exprima. Ar putea fi dificil sa gasesti cuvintele potrivite. Doar nu esti scriitor natural?

FECIOARĂ

Aceasta va fi o zi grea, pentru ca vei primi intrebari dificile la care vei fi nevoit sa raspunzi. Daca iti place sa meditezi, gandeste-te sa iti petreci mai mult timp facand asta. Ai putea invata multe despre tine. Vei vedea toata paleta de emotii umane in alte persoane, de la bucurie la dezamagire. Tu unde te incadrezi?

BALANȚĂ

Astazi este ziua ta! Fa tot ce este mai bun pentru a te face cunoscut oamenilor din jurul tau, in special celor apropiati de inima ta. Te vei depasi pe tine insusi, luandu-ti atentia fara nici un inteles. Vei fi considerat foarte atractiv. Aceasta este rasplata ta pentru toata munca ta din ultimele zile.

SCORPION

Se pare ca astazi vei fi nevoit sa rezolvi anumite probleme de la locul de munca. Se pare ca anumiti colegi par a fi incompetenti la anumite sarcini si iti vor pune bete in roate. Incearca sa iti pastrezi cumpatul si sa incerci sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut.

SĂGETĂTOR

Se pare ca astazi nu prea ai chef de nimic. Iti este foarte greu sa te desparti de asternuturile moi. Ce ar fi daca astazi ti-ai lua o zi libera? Nu esti nici primul, nici ultimul care simte nevoia sa stea o zi acasa si sa leneveasca. Suna-ti superiorii, anunta-i ca nu poti sa ajungi la servici astazi, pune-te in pat, alege-ti un film bun si spor la lenevit. Maine vei avea energia necesara pentru a iti finaliza sarcinile.

CAPRICORN

Daca ai copii, dificultatile lor iti pot aminti de propria ta persoana sau educatia lor iti aduce aminte de amintirile tale. Te-ai ocupat de problemele din acea perioada care te deranjeaza astazi? Ar fi un moment potrivit sa iti pui aceasta intrebare. Raspunsul ar putea aduce beneficii dramatice celor dragi.

VĂRSĂTOR

Unele informatii care vin la tine de la un prieten sau coleg pot sa te scape astazi dintr-o anumita situatie mai putin placuta. S-ar putea sa afli ca ceea ce inveti pune indoieli asupra conceptelor pe care le-ai imbratisat pentru cea mai mare parte a vietii tale. Asta te-ar putea deruta. Nu te simti amenintat. Toata lumea trebuie sa recreeze din cand in cand anumite valori. Gandeste-te cand esti mai relaxat si ai putea gasi ca nu este atat de radicala.

PEȘTI

Evenimentele sociale sau activitatile de grup se pot dovedi a fi drenante astazi, deoarece o multime de oameni ar putea dori sa profite de talentele tale. Tipul tau, atat cat ingaduie natura, ar putea sa te faca sa incerci sa-i faci pe toti fericiti, dar acest lucru nu este realist. S-ar putea sa te stresezi pana la punctul de a nu te ingriji ceea ce este nevoie. Discuta despre ceea ce vrei sa te angajezi sa faci.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
2253 locuitori

Purcari este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Din componenţa comunei fac parte localităţile Viişoara și Purcari. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ștefan Vodă și la 114 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2253 de oameni. Satul Purcari a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.