24 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3322
Horoscopul pentru 25 iunie 2021
24 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3322

Horoscopul pentru 25 iunie 2021

BERBEC

Risti sa pui mai mult suflet decat ar trebui intr-o situatie care nu te priveste direct. Cu greu iti vei da seama ca esti mult prea implicat si vei realiza asta abia in momentul in care orice cuvant mai putin prietenos adresat tie, te va deranja peste masura. Analizeaza pozitia ta in mijlocul conflictului si vei vedea ca locul tau nu este acolo.

TAUR

Exista posibilitatea ca in momentul in care vorbesti sa starnesti o furtuna in jurul tau deoarece cuvintele tale vor fi destul de acide. Se pare ca o persoana se simte in mod special vizata de ceea ce spui la nervi si iti va cere unele explicatii ceea ce face sa iti iesi din nou din fire. Dupa o asemenea zi sa nu te mira ca mai toti se retrag din preajma ta.

GEMENI

O anumita tensiune se aduna astazi asupra relatiei tale si ies la iveala tot mai multe nemultumiri pe care nu le-ai constientizat pana acum. Cu cat esti mai incantat de o noua persoana din viata ta pe atat te simti nesigur cand vezi ca are unele idealuri marete care nu te includ si pe tine. Ar fi indicat sa analizezi fiecare aspect pe primul plan.

RAC

La locul de munca vei intampina anumite situatii neplacute din cauza unor colegi mai capriciosi. Vei incearca sa faci eforturi pentru a fi amabil, dar si rabdarea ta are o limita, asa ca vei izbucni atunci cand te astepti mai putin. Exista posibilitatea sa spui exact ceea ce crezi si ce simti cu adevarat, iar acest lucru va uimi pe toata lumea.

LEU

Daca te gandesti ca este bine sa sari peste anumite mese pentru a te mentine in forma, gresesti cu siguranta. Ar fi indicat sa urmezi o dieta sanatoasa si mai mult de atat sa faci cateva exercitii fizice, poate chiar o plimbare in parc cu un grup de prieteni sau cu jumatatea ta. In timpul zilei ai putea sa te delectezi cu fructe si un ceai.

FECIOARĂ

Se pare ca persoanele de care esti inconjurat astazi sunt prea pesimiste pentru tine. Orice ai incerca sa le spui, te vor contrazice si sunt sanse sa te faca sa te simti prost. Ar fi mai bine sa eviti compania acestor persoane pe viitor pentru ca te seaca de energie. In aceasta seara vei avea parte de un moment cat se poate de placut in cuplu.

BALANȚĂ

De obicei banii te fac sa zambesti, mai ales daca este vorba despre cei cash pe care ii primesti atunci cand te astepti mai putin. Exista posibilitatea ca o noua colaborare sa dea roade in aceasta perioada si nu vei mai avea probleme pe plan financiar. Poti incepe sa te gandesti la ceva achizitii pe care le doresti de multa vreme.

SCORPION

In decursul acestei zile simti nevoia sa faci miscare si in plus vrei sa pierzi cateva dintre kilogramele pe care le-ai luat in tot ultima vreme. Sunt sanse ca inscrierea la o sala sa fie o buna idee, mai ales ca ai ocazia sa intalnesti persoane noi. Nu te gandi la banii pe care trebuie sa-i platesti lunar, in cele din urma starea ta de bine si sanatatea sunt extrem de importante.

SĂGETĂTOR

Astazi se pot accentua niste frustrari legate de bani, mai ales daca creditorii iti bat la usa sau cineva din anturaj isi incalca o promisiune legata de un imprumut. Pe de alta parte, intuitia te va ajuta sa gasesti o cale prin care sa-ti imbunatatesti veniturile. Poate fi vorba despre un proiect nou sau despre optimizarea unei afaceri destul de profitabila.

CAPRICORN

Esti o persoana care nu se ingrijoreaza adesea de ceea ce gandesc ceilalti, deoarece, de obicei, te simti destul de puternic in proprie piele . Cu toate acestea, observatia neasteptata a cuiva ar putea sa iti atraga brusc atentia si sa te intristeze. S-ar putea sa te intrebi cum esti vazut prin ochii lor si ai putea fi interesat sa afli mai multe. Acest lucru ar putea duce la o noua conexiune sau o conversatie minunata cu cineva pe care doresti sa il cunoasti mai bine.

VĂRSĂTOR

Faci parte din ceva mai mare decat tine. Cu toate acestea, tendinta de a te vedea separat de ceilalti te impiedica sa iti imbratisezi frumusetea reala in viata. Esti aici pentru a te ajuta la fel de mult ca si cum altii sa te vor ajuta atunci cand este necesar. Adevarata cooperare necesita o noua perspectiva, iar o uniune puternica este inabusita de forte exterioare. Evalueaza-ti situatia si mediteaza asupra solutiilor solide.

PEȘTI

Nu fi surprins daca mintea ta merge astazi cu o mie de kilometri pe ora. Intarzierea va fi dificila si va trebui sa gasesti o modalitate de a exprima ceea ce este in capul tau. Aspectele planetare dau putere comunicarii. Poate ca vorbesti despre ideile tale sau scrii cuiva a carui intelegere te va ajuta. Poti apela la un jurnal pentru a iti nota gandurile.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
177 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Crasnencoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Rîbnița și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Ivanovca alcătuia 177 de oameni în anul 2011. Satul Ivanovca a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.