16 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3120
Horoscopul pentru 17 mai 2021
16 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3120

Horoscopul pentru 17 mai 2021

BERBEC

Unele idei noi pentru extinderea orizonturilor tale pe un anumit nivel ar putea veni astazi la tine printr-o sursa neasteptata, eventual chiar vise sau viziuni. Te-ai putea interesa daca exista sanse sa faci ceea ce te gandesti. Unele cercetari sunt cerute in mod cert si eventual consultate cu oamenii din acelasi domeniu. Gandeste-te la asta!

TAUR

De obicei, ai puteri destul de bune de concentrare. Cu toate acestea, astazi ai putea gasi ca aceste puteri inutile. Munca ar putea fi dificila, iar tu chiar iti vei putea reaminti de dezamagirile din trecutul tau. S-ar putea sa vrei sa te opresti si sa incerci sa iti dai seama de ce iti vin aceste amintiri acum. Eliberarea acestora ar putea readuce concentratia la normal.

GEMENI

De obicei, ai puteri destul de bune de concentrare. Cu toate acestea, astazi ai putea gasi ca aceste puteri inutile. Munca ar putea fi dificila, iar tu chiar iti vei putea reaminti de dezamagirile din trecutul tau. S-ar putea sa vrei sa te opresti si sa incerci sa iti dai seama de ce iti vin aceste amintiri acum. Eliberarea acestora ar putea readuce concentratia la normal.

RAC

Astazi, vei fi intr-adevar in lumina reflectoarelor. Acest lucru te poate ajuta sa schimbi uneori o imagine foarte negativa pe care o ai despre tine. Ai un anumit tip de energie si magnetism in legatura cu tine si se pare ca cineva a observat asta! Este firesc ca tu sa fii mandru de tine si ca ceilalti oameni ar trebui sa recunoasca munca si efortul tau. Bucura-te in acest moment de slava!

LEU

Doar pentru ca o persoana nu mai face parte din viata ta, nu inseamna ca toti oamenii nu sunt de incredere. Oamenii se schimba, la fel ca si situatiile. Este posibil ca aceasta persoana sa nu mai aiba o influenta sanatoasa asupra ta, caz in care plecarea este cea mai buna. Va trebui sa devii mai adaptabil, pentru ca exista mai multe schimbari la orizont, mai ales in ceea ce priveste cariera ta.

FECIOARĂ

Esti pe cont propriu cand e vorba de chestiuni financiare. Poate ca nu este ceea ce vrei sa auzi, dar asa sunt lucrurile. Nu lua nimic la valoarea nominala. Fii atent, scrie informatiile, dar nu te angaja si nu semna anumite contracte. Mediul nu este potrivit pentru orice tranzactie. Daca o intelegere este valabila astazi, va ramane valabila si maine.

BALANȚĂ

Senzualitatea ta este temperata astazi, cu o atingere a tipului mistic de senzatie romantica gasita in basme. Acest lucru ar putea fi neobisnuit pentru tine, dar partenerului tau actual ii va fi pe plac! Daca esti singur, probabil ca vei atrage o multime de atentii si vei intalni pe cineva nou si interesant. Ai grija sa faci efortul de a vedea persoana adevarata si nu doar o imagine romantica. Mult noroc!

SCORPION

Fortat de imprejurari trebuie sa faci o vizita unor rude, iar acest lucru nu iti place absolut deloc. In plus, se deschid niste discutii care nu iti fac placere si vrei sa te retragi cat poti de repede, promitandu-ti ca vei ocoli o viitoare intrevedere. Din perspectiva celor pe care i-ai vizitat, timpul petrecut impreuna a fost extrem de placut, ba chiar vor sa iti intoarca vizita.

SĂGETĂTOR

Un obiect pierdut ar putea face ca toti membrii familiei tale sa treaca prin fiecare camera incercand sa il gaseasca, probabil fara succes. Vizitatorii s-ar putea incadra la fel de bine si ar putea ajuta la cautare. Elementul este probabil intr-o camera destul de mare pe care o foloseste toata lumea, probabil printre alte obiecte. Daca nimeni nu il gaseste, totusi, las-o asa acum. Ar putea reaparea mai tarziu ca prin magie.

CAPRICORN

In loc sa alergi in cerc pentru a cauta numai merele dezgolite, zdrobite si putrezite, ar fi bine sa te concentrezi asupra celor stralucitoare si frumoase. In acest fel vei aduce rasete si zambeste persoanelor din jurul tau, mai degraba decat incruntari. Oricare ai putea aduce la suprafata, va fi distribuit pe scara larga.

VĂRSĂTOR

Nu fi surprins daca vecinii vin la usa ta cerandu-ti o favoare si nu doar sa imprumuti o ceasca de zahar! In timp ce raspunsul initial va fi sa spui da (este natura ta, la urma urmei), gandeste-te de doua ori. Aceasta "favoare" ar putea implica un angajament de timp major. Asta vrei sa faci? Poti sa iti puni nevoile tale inaintea prietenilor si sa fii un vecin bun. Nu-ti fa griji, vor intelege.

PEȘTI

Astazi vei fi in centrul atentiei. Prietenii ar putea cere informatii pe care le stiu ca le ai. Ar putea implica sa spui o poveste sau sa dai sfaturi practice. Oricare ar fi, s-ar putea sa iti fie greu sa iti explici fara a intra in detalii destul de grele. O poti face! Vorbeste incet si lasa ceea ce trebuie sa spui sa se desfasoare singur. Publicul tau va fi probabil rapit de ceea ce le vei spune.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
506 locuitori

Moara Domnească este un sat din cadrul comunei Viişoara, raionul Glodeni. Localitatea Moara Domnească se afla la distanța de 17 km de orașul Glodeni și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 506 oameni. Satul Moara Domnească este atestat în 1812.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.