Arată noutățile începînd cu...

eye 849 Vizualizări

Filip Kirkorov, în straie naționale moldovenești


Filip Kirkorov și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar aseară a dat o petrecere în capitala Rusiei, alături de prieteni, colegi și nume sonore din showbizul rusesc. Interpreta moldoveancă Natalia Gordienko i-a făcut un cadou original mentorului ei – i-a dărut un costum național moldovenesc.

Artistul l-a purtat chiar în timpul ceremoniei, dorind să arate ca un veritabil moldovean.

,,Nu cunosc nici măcar o singură persoană care să știe să creeze sărbătoare, asa cum o face Filip! Ieri a fost ziua lui! Sufletist, atmosferic, vesel", dezvăluie Natalia Gordienko.

,,Dragul meu Filip Kirkorov, fie ca toate zilele tale să fie atît de pline și fericite. Mulțumim că ne oferiți tuturor zîmbet și dragoste. Nu voi înceta să vă mulțumesc pentru susținere și pentru că ați crezut în forțele mele!

Au mai rămas doar cîteva zile pînă la concurs și nici nu vă imaginați, dragi prieteni, cît de mult luptă Filip pentru cauza noastră comună! I-am oferit cadou un costum național moldovenesc și l-a îmbrăcat cu plăcere și le-a transmis cele mai sincere urări tuturor locuitorilor Moldovei. Filip a devenit cu adevărat al nostru, iar noi ai lui! Nu-i așa că Filip arată minunat?", și-a întrebat Natalia urmăritorii virtuali.

Piesa ,,Sugar", care va reprezenta Moldova la Eurovision 2021, a fost lansată în colaborare cu o echipă internațională, din care fac parte artistul rus Filip Kirkorov, producători din Grecia și alți profesioniști. Videoclipul piesei a fost creat de către o renumită regizoare din Ucraina.

Semifinalele concursului Eurovision 2021 vor avea loc pe 18 şi 20 mai, iar finala competiţiei muzicale se va desfăşura pe 22 mai, la Rotterdam, Olanda. În concurs vor participa concurenţi din 41 de ţări.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Mihuleni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Citeşte mai departe