28 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3969
Horoscopul pentru 29 aprilie 2021
28 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3969

Horoscopul pentru 29 aprilie 2021

BERBEC

In aceasta zi vei fi tentat sa cheltuiesti mai mult decat iti permiti pentru a impresiona anumite persoane. Ar fi bine sa incerci sa fii mai prudent deoarece nu este un moment bun sa faci anumite investitii. Ziua de astazi va fi una in care te gandesti sa faci anumite schimbari in casa. Chiar daca vei intampina anumite probleme ce necesita o rezolvare, nu uita sa te odihnesti.

TAUR

Vizita neasteptata a unor anumite persoane mai tinere din familie te va binedispune. Exista posibilitatea sa faci cateva drumuri scurte pentru a ajuta o persoana apropiata in unele activitati. Din cauza oboselii acumulate in ultimele zile te vei simti foarte epuizat si ar fi bine sa lasi toate de o parte si sa te odihnesti.

GEMENI

In aceasta zi vei fi nevoit sa mergi la un eveniment special pentru o anumita persoana unde te vei intalni cu unele cunostinte pe care nu le-ai mai vazut de mult. Incearca sa lasi problemele deoparte si sa te distrezi alaturi de cei dragi. Este posibil sa fii nevoit sa calmezi anumite tensiuni ce vor aparea intre anumite persoane prezente la acel eveniment.

RAC

Astazi treci prin unele momente destul de dificile la serviciu iar colegii te vor critica pentru unele actiuni pe care le faci. Sefii vor aprecia gestul tau de a termina toate proiectele in cel mai scurt timp si te vor premia cu un bonus destul de marisor. Partenerul de viata te va ruga sa mergeti in vizita la unele rude unde veti planui o mica vacanta de primavara.

LEU

Astazi vei avea tendinta de a lua lucrurile in extrem si vei incerca sa atingi unele limite maxime. O discutie cu un amic te va face sa te enervezi si vei simti nevoia sa iei o pauza pentru a te putea calma. Nu arunca cuvinte la nervi sau anumite injurii deoarece exista riscul sa rupi o relatie de prietenie. Asigura-te ca actiunile tale vor fi rationale si bine planificate.

FECIOARĂ

Exista posibilitatea sa faci unele drumuri scurte pentru a cumpara anumite obiecte pentru uzul tau personal. Partenerul tau de viata te va critica pentru ca ai cheltuit o suma prea mare pe ceva ce nu era necesar. Pentru a evita un conflict in familie ar fi bine sa discuti cu calm si sa incerci sa fii intelegator.

BALANȚĂ

Se pare ca astazi esti capabil sa iti asumi unele riscuri pentru a putea obtine o modalitate de a iti mari veniturile. Chiar daca starea ta financiara nu este una prea buna, nu te grabi sa faci unele aliante cu anumite persoane. Incearca sa eviti speculatiile si sa fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau. Vei vedea ca in zilele ce urmeaza situatia ta se va schimba.

SCORPION

Traditiile sociale antice ar putea sa iti ocupe o mare parte din aceasta zi. Este posibil sa participi la un eveniment ce priveste familia ta. Poate fi vorba despre o nunta, un botez sau o logodna ceea ce va fi foarte special pentru tine. Vei incerca din greu sa iti tii in frau sentimentele iar mentinerea aparentelor ar putea fi foarte importanta pentru tine. Incearca sa fii tu insuti.

SĂGETĂTOR

Exista posibilitatea sa ai unele probleme financiare ceea ce te va face sa fii destul de irascibil. Prin comportamentul tau reusesti sa superi unele persoane care chiar tin la tine. Incearca sa te gandesti mai bine inainte de a jigni persoanele din jur deoarece risti sa ramai singur. Poti incerca sa cauti o anumita metoda de relaxare ce te va ajuta sa scapi de tot stresul acumulat.

CAPRICORN

Vei avea ocazia sa iti pui in aplicare unele idei si vei reusi sa fii apreciat de cei din jur. Chiar daca vei reusi sa castigi o suma de bani in urma ideilor tale, incearca sa ramai modest. O ruda mai tanara va veni sa iti ceara ajutorul intr-o problema. Incearca sa o asculti pentru a putea sa gasesti o rezolvare. Incearca sa nu eviti odihna deoarece risti sa ai unele probleme de sanatate.

VĂRSĂTOR

Astazi vei cunoaste o persoana care iti va povesti despre o anumita afacere in care cunostintele tale vor fi de mare folos. Incearca sa vorbesti cu persoana iubita despre aceasta oportunitate si analizati impreuna oferta. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa te concentrezi asupra activitatilor pe care le ai de facut. Exista posibilitatea sa ai o problema de sanatate ce te va impiedica sa mergi in anumite locuri.

PEȘTI

Ar fi indicat sa iti amani intalnirile programate pentru aceasta zi deoarece exista posibilitatea sa intampini mici probleme de exprimare. Vei fi tentat sa faci unele drumuri pentru a cumpara anumite obiecte de valoare. Exista riscul sa faci unele alegeri nepotrivite si sa pierzi o suma importanta de bani. Gandeste-te de doua ori inainte de a lua unele decizii pentru a nu regreta mai tarziu.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
1727 locuitori

Pîrjota este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Pîrjota este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Rîșcani și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1727 de oameni. Satul Pîrjota a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.