25 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3593
Horoscopul pentru 26 aprilie 2021
25 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3593

Horoscopul pentru 26 aprilie 2021

BERBEC

Unele dintre responsabilitatile tale de serviciu sunt prea mari pentru o persoana si s-ar putea sa te impovareze astazi. Mormanul de munca pare sa creasca constant, indiferent de ceea ce faci. Delega pe cineva daca poti. Lasa deoparte sarcinile cele mai putin urgente si lucreaza in mod constant restul. Angajatorul tau se poate astepta sau nu la mai multe de la tine dar ai dreptul la sanatatea ta indiferent de ceea ce se intampla.

TAUR

O fascinatie brusca legata de concepte metafizice sau spirituale ar putea sa te faca sa doresti sa citesti cateva carti pe aceasta tema. Entuziasmul tau te-ar putea conduce intr-o duzina de directii diferite, ceea ce ar putea duce in cele din urma la suprasolicitare mentala. S-ar putea sa fie o idee mai buna sa iei cate un subiect pe rand decat sa incerci sa inveti despre ele simultan. Ramai concentrat!

GEMENI

O intreprindere de afaceri cu un prieten ar putea parea putin tremurata astazi. Ai putea alterna intre entuziasm si intuneric in ceea ce priveste acest proiect. Este probabil unul bun si ar putea duce la succesul dorit. Nu fa nici o judecata negativa despre viitorul sau pe baza a ceea ce se intampla astazi. Toate ar trebui sa progreseze din nou in cateva zile. Stai acolo!

RAC

O afacere la care ai lucrat probabil, ar putea avea nevoie de cateva schimbari astazi si s-ar putea sa fii tras in directii diferite. Nu intra in panica! Cere ajutor daca poti. Fa o lista cu ceea ce trebuie sa faci si incruciseaza fiecare sarcina pe masura ce este finalizata. Ramai concentrat si toate ar trebui sa mearga bine. Vei obtine rezultatele dorite.

LEU

Realizarea unor activitati importante ar putea necesita o baza de contact cu multi oameni care locuiesc si lucreaza departe, poate in alte tari. Acest lucru ar putea necesita sa petreci mult timp la telefon si asta ar putea fi o dificultate. In cele din urma vei face rost de contactele de care ai nevoie, chiar daca acestea nu rezolvi mare lucru pana maine.

FECIOARĂ

Daca te-ai gandit sa investesti, nu este ziua sa te angajezi la nimic. Aceasta este o zi minunata pentru a lua in considerare optiunile, a studia tendintele economice si a analiza ceea ce doresti de la investitii. Terenurile ar putea fi o posibilitate puternica. Consulta-te cu profesionistii, citeste ziarele si analizeaza tot felul de oportunitati inainte de a te angaja la ceva.

BALANȚĂ

Munca acasa ar putea fi dificila astazi, mai ales daca finalizezi o afacere. Alti membri ai gospodariei vor veni si vor pleca, trantind usile, punand intrebari, aducandu-si prietenii. Daca faci treburile casnice, uita-le deocamdata si poti reveni la ele cand este mai linistit. Daca te apropii de un termen, inchide usa si spune-le celorlalti sa te lase in pace o vreme.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa simti dorinta de a face toate lucrarile neterminate. Ai putea fi brusc tentat sa lucrezi repede, dar poate nu la fel de constiincios cum ar trebui. Poti petrece mult timp printre hartii si aruncand ceea ce este invechit. Ar putea fi o idee mai buna sa incetinesti putin si sa privesti cu atentie ceea ce faci. Nu vei dori sa arunci ceva de care ai putea avea nevoie mai tarziu.

SĂGETĂTOR

O explozie brusca de inspiratie pentru un proiect creativ ar putea sa te tina ocupat dimineata si dupa-amiaza. Vei avea nevoie de informatii si materiale pe care nu le ai acasa, iar gasind acestea ai putea avea nevoie de o cheltuiala mai mare de timp, energie si bani decat ai crezut initial. Nu renunta la idei. Este probabil sa fie o idee buna si cu siguranta vei dori sa o urmaresti.

CAPRICORN

Prea multi oameni pot concura pentru atentia ta astazi, atat la serviciu, cat si acasa. Vei dori sa ii faci pe toti fericiti, asa ca s-ar putea sa te simti putin dezamagit. Temperamentul tau ar putea fi, de asemenea, pe margine. Ar fi mai bine sa amani cererile mai putin urgente decat sa te angajezi. Cei care conteaza ar prefera sa te bucuri de viata decat sa te obosesti de dragul lor.

VĂRSĂTOR

Comunicarile care iti vin astazi pot fi mai abundente decat utile. Ai putea primi o multime de apeluri telefonice confuze. La inceput, vei fi incantat de casuta postala plina de scrisori, dar apoi vei descoperi ca unele sunt nedorite, in timp ce altele se adreseaza unor persoane despre care nu ai auzit niciodata. Stai linistit. Aceasta tendinta ar trebui sa treaca pe maine!

PEȘTI

Un prieten iti poate cere azi un imprumut. S-ar putea sa simti ca el sau ea solicita mai mult decat este cu adevarat necesar si cu siguranta mai mult decat esti dispus sa dai. S-ar putea sa crezi ca acest lucru te pune intr-o pozitie incomoda. Incearca sa vorbesti cu prietenul tau si sa ii explici situatia ta. Daca trebuie sa spui nu, spune-o. Un prieten adevarat va intelege.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1580 locuitori

Işnovăţ este un sat şi comună din raionul Criuleni. Işnovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1580 de oameni. Satul Işnovăţ a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.