22 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 5172
Horoscopul pentru 23 aprilie 2021
22 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 5172

Horoscopul pentru 23 aprilie 2021

BERBEC

Desi s-ar putea sa te mandresti cu rabdarea ta, aceasta calitate ar putea fi greu de gasit astazi. Este posibil sa fii obosit si iritat de comportamentul celor din jurul tau. Incearca sa te eliberezi de emotia ceruta la anumite evenimente. Nu are rost sa incerci sa mentii un comportament sfant astazi.

TAUR

Oamenii ar putea exploda de furie peste tot si s-ar putea sa te intrebi care este marea problema. Daca este cineva care poate trece prin haosul de astazi, tu esti acea persoana, iar acest lucru iti ofera un avantaj extraordinar in orice situatie. Frumusetea este ca ar trebui sa poti folosi aceste situatii in avantajul tau. Intelegi diferitele parti si stii cum sa le faci sa functioneze pentru tine.

GEMENI

Cu cat incerci sa ii controlezi mai mult pe altii, cu atat iti va fi mai greu sa obtii ceea ce doresti. Oamenii cu vointe puternice fac cunoscut faptul ca nu vor fi agresate de comportamentul tau manipulator. Daca o abordare simpla nu functioneaza, lasa-o sa fie asa cum trebuie. Poate ca situatia nu a fost menita sa se dezvolte asa cum ti-ai dorit. Ai incredere ca lucrurile vor functiona destul de bine.

RAC

Poti da mana cu un purtator de cuvant care este dispus sa iti ateste onestitatea si bunatatea. Aceasta persoana este fericita sa faca ceva pentru tine. Ai castigat un spatiu in centrul atentiei, asa ca nu te ascunde in fundal cand iti striga numele. Accepta cu gratie lauda pe care o primesti, o meriti. Apoi, invata cum sa-ti faci propria reclama.

LEU

S-ar putea sa fii frustrat cand oamenii care au luat comenzi rapide castiga pe spatele tau. Crezi ca este nevoie de munca grea pentru a ajunge acolo unde vrei. Nu iti fie frica sa dai tot ce este necesar pentru succes. Ai planificat totul si esti pe drumul cel bun. Incearca sa nu te superi pe ceilalti care aleg calea usoara. S-ar putea sa para ca castiga datorita tie, dar tu esti cu mult inainte.

FECIOARĂ

Este posibil sa nu iti dai seama de efectul comportamentului tau neregulat asupra altor persoane. Pot incerca sa iti inteleaga punctul de vedere, dar uneori se pare ca vorbesti prin ghicitori. Incetineste putin si clarifica-ti gandurile inainte de a le dicta altora. Ai o putere incredibila. Afla cum sa o valorifici si sa devii un bun lider, astfel incat sa poti utiliza cat mai eficient resursele disponibile.

BALANȚĂ

Ar putea fi cel mai bine daca stai in afara liniei de foc. Nu intra in luptele altora. Alegand partile, creezi dusmani. Foloseste-ti compasiunea pentru a calma situatia. Foloseste-ti natura grijulie pentru a stinge focul. Nu te lasa aspirat in flacari, unde poti creste confuzia. Treaba ta este sa stai deoparte. Poate sa iti pese de rezultat fara sa te incurci prea mult.

SCORPION

Desi starea ta generala de spirit este buna, asta nu inseamna ca ziua ta va trece fara probleme. Cand vine vorba de proiecte si de realizarea lucrurilor, este posibil sa fii cel care sa preia conducerea. Singurul lucru de care trebuie sa fii atent este sa nu ai motive egoiste. Daca nu iei in considerare nevoile altora, vei avea parte de surprize.

SĂGETĂTOR

Pot aparea situatii dificile in care te simti condamnat indiferent de ceea ce faci. Gasirea unei solutii de lucru pare imposibila din cauza ego-urilor persoanelor implicate. Chiar daca totul pare functional pe hartie, aceasta nu este o garantie ca lucrurile se vor rezolva in viata reala. Fii practic si fa-ti un scop sa nu alegi parti sau sa fii partinitor in vreun anumit fel.

CAPRICORN

Fii rapid sa reactionezi cand vezi o nedreptate. Daca cineva spune ceva jignitor sau neadevarat, nu-l lasa sa te afecteze. Daca faci acest lucru, esti la fel de vinovat ca acea persoana. Cand stii ca ai dreptate, spune-o. Este important ca ceilalti sa te respecte. Natura ta cinstita si bunul simt moral sunt calitati importante si ar trebui recunoscute in consecinta.

VĂRSĂTOR

Emotiile tale pot fi neregulate. Poate doresti ca toata lumea sa stie ce simti si sa actionezi intr-un mod matur pentru a fi observat. Intr-un fel, te simti ca un copil care va face orice pentru a atrage atentia unui parinte, chiar daca actiunea este obraznica. In acelasi timp, nu vrei sa fii vazut ca un copil rau.

PEȘTI

S-ar putea sa te agiti, avand in vedere nelinistea ta generala. Esti nerabdator sa te ridici si sa participi la dans si totusi insisti sa astepti momentul potrivit. Intre timp, devii extrem de nelinistit pentru marele tau moment. Esti responsabil de propriul tau spectacol. Daca te simti gata sa continui, nu astepta.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
19 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni. Satul Ivanovca a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.