20 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3371
Horoscopul pentru 21 aprilie 2021
20 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3371

Horoscopul pentru 21 aprilie 2021

BERBEC

Simti ca esti atras de cineva de la locul tau de munca? Daca da, romantismul cu aceasta persoana ar putea fi valabil in viitorul tau imediat. Nu te mira daca colegul tau pare sa-si manifeste interesul fata de tine. Ce faci in legatura cu asta depinde de situatia ta, dar cel putin vei fi flatat. Ai putea sa-ti faci un prieten nou.

TAUR

In aceasta zi s-ar putea sa fii mai atras de forme de arta neobisnuite. Poate ca exponatele artistilor locali ti-au atras atentia sau este posibil sa dezvolti un anumit gust pentru muzica alternativa. Filmele cu o multime de efecte speciale te-ar putea, de asemenea atrage. Daca esti atat de inclinat, aceasta este o zi buna pentru a incepe sa afli informatii noi despre oricare dintre aceste domenii.

GEMENI

Se pare a indecisivitatea pe care o simti cu privire la anumite probleme poate fi amplificata astazi. Poti merge la extreme de la o parte a spectrului la cealalta. Lucreaza cu aceasta energie recunoscand valoarea in ambele situatii, lasandu-ti mintea rationala deoparte si lasand inima sa fie judecatorul final. Ceva frumos si reconfortant va ajunge probabil sa iti atraga privirea.

RAC

In aceasta zi tensiunea care se construieste in jurul tau , ar putea provoca ravagii cu natura ta armonioasa. Cheia pentru tine este acum sa vezi oportunitatea in loc de conflict in fiecare situatie. Acesta este un moment bun pentru a obtine o perspectiva mai mare asupra anumitor lucruri. Un pic de transformare interna poate avea loc atunci cand vezi lucrurile din partea cealalta a gardului.

LEU

Se pare ca in ai avut noroc in ultimele doua luni, insa in ultima vreme se pare ca norocul tau se schimba. Este greu de identificat, dar ceva nu este chiar corect in viata ta de zi cu zi. in acest moment, planetele ofera cateva lectii care ar putea fi greu de suportat. Treci prin aceasta tranzitie cu cat mai putine dureri. Lectiile pe care le inveti se vor dovedi demne.

FECIOARĂ

In aceasta zi arati superb si te simti in mod special sociabil. Nu te mira daca gazduiesti un eveniment social sau decizi sa participi la unul la care ai fost invitat. Esti intotdeauna un tovaras congenial, dar astazi mai mult decat oricand, entuziasmul tau este ridicat. Oamenii vor dori sa se bucure de compania ta. Este posibil sa ai si cateva informatii interesante pe care toti vor dori sa le auda.

BALANȚĂ

Simti ca in ultima perioada te intereseaza jocurile video sau pe computer? Daca nu, exista posibilitatea ca cineva apropiat sa isi doreasca ca tu sa incepi sa petreci mai mult timp in compania prietenilor care se distreaza cu tehnologia. Acest lucru ar putea fi mai placut decat te astepti. Iti place sa fii cu acesti oameni si sa-ti consumi energia. Conversatia va fi foarte interesanta.

SCORPION

Ai intampinat in ultima perioada anumite dificultati in comunicarea cu un partener sau cu o ruda apropiata? Uneori, cu cat te cunosti mai bine, este cu atat mai dificil sa va intelegeti unul pe celalalt. Presupunerile pot sta in cale. Aceasta confuzie va fi cea mai mare problema in relatie pentru o perioada si trebuie sa lucrezi pentru a fi clar in ceea ce doresti. Este important sa anunti oamenii ca ii iubesti pentru cine sunt.

SĂGETĂTOR

Se pare ca aceasta zi este o zi potrivita in care trebuie sa folosesti logica. Ai putea primi o scrisoare sau un apel telefonic nelinistitor si neasteptat, implicand probabil bani. Persoana care comunica cu tine opereaza probabil sub o conceptie gresita, asa ca nu te panica daca este o veste proasta.

CAPRICORN

Exista posibilitatea ca un prieten sa aiba niste idei scandaloase si nefunctionale pentru a castiga bani. Indiferent ce implica, probabil ca vei incepe prin a asculta doar pentru a fi politicos si apoi vei termina sa te intrebi daca prietenul tau mai este pe aceasta planeta. Nu este o zi buna pentru a te implica in ceva riscant. Daca esti intrebat, arata-ti scuzele. „Riscant” este un cuvant prea bland pentru aceasta propunere!

VĂRSĂTOR

Stresul situatiei din ultima perioada iti poate aduce in vedere cateva solutii radicale. Ar putea beneficia intr-adevar familia ta daca ti-ai lua un al doilea loc de munca? Apeleaza la un prieten si vezi daca acesta te poate ajuta sa gasesti o solutie mai agreabila. Poate o ruda iti poate oferi un imprumut.

PEȘTI

In aceasta zi exista riscul sa fii implicat intr-un conflict ce nu avea nici o legatura cu tine. Se pare ca ai fost la locul si momentul nepotrivit. Incearca sa nu raspunzi agresiv ci din contra, cauta solutia necesara pentru a remedia aceasta situatie neplacuta. Fii calm si rabdator cu cei din jurul tau.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
2375 locuitori

Visoca este un sat şi comună din raionul Soroca. Visoca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2375 de oameni. Satul Visoca fost menționat documentar în anul 1559.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.