19 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2922
Horoscopul pentru 20 aprilie 2021
19 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2922

Horoscopul pentru 20 aprilie 2021

BERBEC

Asigura-te ca in aceasta zi iti iei timpul necesar pentru a aduna toate faptele necesare sau altfel poti ajunge sa iei o decizie impulsiva pe care sa o regreti mai tarziu. Situatiile si persoanele pe care le intalnesti astazi sunt potrivite pentru a fi incapatanate, emotionale sau nesigure. Daca este asa, pur si simplu intoarce-te si abordeaza aceste lucruri alta data.

TAUR

Lucrul excesiv, stresul si tensiunea nervoasa rezultate in ultima perioada pot duce la febra sau dureri de cap astazi. Prin urmare, ar putea fi o idee buna sa incepi ziua, facandu-ti planuri si concentrandu-te pe anumite sarcini ce sunt putin mai stresante. Nu iti fa griji daca trebuie sa lasi unele obligatii pentru mai tarziu.

GEMENI

S-ar putea ca altii sa incerce sa iti arate astazi cunostintele lor despre lume si cum ar trebui sa fie condusa. Nu-i lasa sa iti vorbeasca crezand ca gandurile si ideile tale sunt mai putin valabile decat ale lor. In acelasi timp, este important pentru tine sa ramai cu mintea deschisa si sa accepti ideile celorlalti.

RAC

Exista posibilitatea ca o viziune practica concentrata si imbunatatita, intarita de intuitie, sa iti fie de mare ajutor astazi cand iei in considerare chestiunile legate de cariera. O schimbare este in plan si s-ar putea sa doresti sa te gandesti considerabil la diferite optiuni ce iti pot imbunatati viitorul. Nu trebuie sa te grabesti sa iei o decizie.

LEU

Se pare ca un regres temporar in ceea ce priveste cariera ta ar putea sa te faca sa te simti cam dezorientat chiar acum. Este posibil sa fie implicate anumite echipamente moderne de un anumit fel. Acest lucru este temporar si va fi usor de indreptat. Propria ta determinare, eficienta si abilitatile practice ar trebui sa rezolve totul in cel mai scurt timp. Practic, te vei simti destul de optimist pentru viitor si nu este probabil sa schimbi acea energie in curand.

FECIOARĂ

Sunt sanse ca o persoana apropiata sa se ofere sa iti doneze in acesta zi o suma de bani. Chiar daca nu te asteptai la asa ceva, ar fi bine sa nu refuzi aceasta oferta, mai ales cand ai unele probleme financiare. Exista posibilitatea ca partenerul de viata sa iti dea o veste ce te va face sa iti schimbi programul din aceasta zi si sa te apuci de impachetat. Cine stie. Poate vei pleca intr-o calatorie.

BALANȚĂ

O oportunitate de a castiga o suma considerabila facand ceva artistic ar putea veni in calea ta. Studii spirituale sau metafizice pot fi implicate. Aceasta ar putea reprezenta atingerea unui obiectiv pe termen lung pe care te-ai straduit sa il atingi si prin urmare esti apt sa fii destul de entuziasmat de acest lucru. In aceasta seara vei avea ocazia sa iesi si sa sarbatoresti succesul alaturi de prieteni.

SCORPION

Ar trebui sa te simti destul de sigur din punct de vedere financiar acum, deoarece cariera si situatia ta financiara incep sa mearga din ce in ce mai bine pentru tine . Contactul cu prietenii, vecinii si rudele ar trebui sa fie deschis, congenial si sincer. Relatiile de tot felul sunt potrivite pentru a fi destul de stabile. Seara, exista posibilitatea sa faci o plimbare rapida pe langa casa ta.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa descoperi ca petreci mult timp afara si nu reusesti sa faci mai nimic . Este posibil sa fie nevoie sa rulezi o multime de comisioane doar ca sa vezi un numar important de oameni. Un prieten ar putea sa te insoteasca. Apelurile telefonice ar putea fi necesare pentru a face aranjamente pentru evenimente viitoare. Linisteste-te!

CAPRICORN

S-ar putea ca in aceasta zi sa ai destul de mult succes daca esti gata sa aperi lucrurile care te intereseaza cu adevarat. Pretinde ca esti regizorul unui film si ca tocmai ai intalnit un potential producator pentru filmul tau. Se intampla doar sa ai scenariul in mana. Esti pregatit sa te ridici in lume? Esti pregatit pentru succes?

VĂRSĂTOR

Tot ceea ce atingi se transforma in aur, totusi poti avea impresia ca nu poti oferi tot ceea ce ai nevoie pentru tine. Deci ce faci? Incearca sa pui totul la vedere! Astazi s-ar putea sa iti doresti sa te gandesti la acest obicei mic si rau al tau. S-ar putea sa fii tentat sa mergi intr-un loc nou pentru a face cumparaturi. Dar nu vei fi foarte fericit cu tine insuti cand vei primi factura cardului de credit!

PEȘTI

Vizitatorii din aceasta zi ar putea impartasi povesti despre experiente ciudate de un fel, poate vise intense, vii, sau poate premonitii care au devenit realitate. Acest lucru ar putea starni unele ganduri profunde, determinandu-te sa reflecti asupra experientelor tale proprii. Ar putea fi o idee buna pentru tine si prietenii tai sa participi la unele clase sau ateliere de dezvoltare psihica. Experientele vor continua probabil si sunt mai inteligibile atunci cand stii ce sa cauti.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1420
Populația:
1313 locuitori

Orașul Bucovăţ este o localitate din raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia orașului constituia 1313 locuitori. A fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.