02 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2500
Horoscopul pentru 3 aprilie 2021
02 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2500

Horoscopul pentru 3 aprilie 2021

BERBEC

In aceasta zi, vestile bune pe care ai vrut sa le auzi de atata timp ar putea ajunge in sfarsit si ar putea avea un efect neprevazut asupra finantelor tale. Acorda-ti ceva timp astazi pentru a examina conturile si asigura-te ca intelegi schimbarea din viitorul apropiat. Banii sunt, de asemenea, in mintea unui prieten drag care are probleme serioase cu datoriile. Asculta-l si simpatizeaza, dar nu ii imprumuta nici un ban pentru a nu iti crea probleme in viitor.

TAUR

O persoana draga tie poate fi plecata, determinandu-te sa-ti pui pasiunile si dorintele in asteptare. Nu lasa acest lucru sa te catapulteze intr-o dispozitie proasta. Daca esti artist, arunca-ti toate energiile si pasiunile in munca creativa. Daca esti atlet, mergi sa joci un joc de un fel. Timpul va trece mai repede in acest fel pana cand partenerul tau se va intoarce.

GEMENI

Astazi vei observa ca situatia ta financiara incepe sa se schimbe. Cel putin, planetele par sa arate asta. Anii tai de cultivare a relatiilor de afaceri vor fi platiti sub forma unor vanzari sporite sau noi oportunitati de afaceri. Se pare ca acest succes se revarsa si in viata personala. Viata pe frontul casei nu a fost niciodata mai senina. Tu esti dirijorul acestei simfonii melodioase care este viata ta. Felicitari!

RAC

Astazi poti fi coplesit de conflicte intre propriile nevoi, nevoile familiei si responsabilitatile tale fata de locul de munca. Drept urmare, este posibil sa te simti incordat, stresat si te intrebi daca situatia va fi rezolvata vreodata. Nu intra in panica. Cuvantul cheie este echilibrul, iar solutia consta in gasirea acestuia.

LEU

Daca observi ca persoanele din jurul tau pun anumite restrictii asupra a ceea ce iti doresti in viata, spune-le sa isi caute alta ocupatie. Obiectivele, dorintele si sperantele tale sunt proprii. Uneori, oamenii incearca sa iti analizeze fiecare miscare pentru a te putea intelege. Este greu sa nu ii acuzi ca te judeca, dar ar trebui sa apreciezi faptul ca ei fac tot posibilul sa te inteleaga. Incearca sa vorbesti cu ei si sa le explici ca ceea ce faci, nu este pentru a ii rani. Incerci doar sa fii fericit. Vor intelege asta.

FECIOARĂ

Interesele profesionale continua iti aduca beneficii si reusesti sa te mentii foarte ocupat. Venitul tau este in crestere si ai putea atinge o anumita proeminenta in domeniul tau. Cu toate acestea, ai putea cauta noi oportunitati. Campul in care va afli acum nu poate fi unul pe care doresti sa il continui pentru urmatorii 20 de ani. Prin urmare, este o zi buna pentru a pune afara cativa senzori si a testa apele. S-ar putea sa fii surprins de oportunitati.

BALANȚĂ

O preocupare importanta in cariera ar putea necesita astazi un efort considerabil pentru a iti permite sa avansezi in ceea ce incerci sa realizezi. La un moment dat, in timpul zilei, s-ar putea sa fii afectat de indoieli cu privire la capacitatea ta de a face acest lucru. Totusi, nu lasa acest lucru sa te panicheze. Tot ce iti trebuie este sa aduni putina energie si sa ramai concentrat pe sarcina la indemana.

SCORPION

Cei din jurul tau obtin beneficii extraordinare din cauza sufletului tau grijuliu. La fel cum esti receptiv la nevoile altora, ar trebui sa fii constient de propriile nevoi. Meriti sa fii la capatul primitor al propriei tale atingeri blande. Nu ezita sa apelezi la altii pentru ajutor daca ai nevoie. S-ar putea sa fii surprins de ajutorul pe care il vei primi.

SĂGETĂTOR

Esti o persoana muncitoare si constiincioasa, iar uneori muncesti atat de mult incat neglijezi sa iti acorzi ceva timp pentru tine. Acest lucru este admirabil pe termen scurt, dar nu atat de intelept pe termen lung. Nu faci nimanui un bine daca te incarci cu prea multe. Trebuie sa inveti cum sa iti refaci ritmul si sa-ti echilibrezi viata astfel incat sa existe timp suficient pentru munca, joaca si meditatie.

CAPRICORN

Nu poti forta creativitatea. Nici macar tu. Oricat de mult doresti sa produci ceva fantastic, vei constata ca simplii muritori precum noi au nevoie de ajutorul unei muze creative. Din pacate, muza este o fiinta vicleana. Toate acestea necesita timp, dar rezultatul final face ca efortul sa merite. Deocamdata, trebuie sa astepti si sa ai incredere.

VĂRSĂTOR

O sansa de a castiga bani in plus ar putea veni astazi prin intermediul unei persoane pe care o cunosti, poate dintr-un eveniment social la care ati participat amandoi. S-ar putea sa nu fii complet familiarizat cu tipul de munca implicat, dar astazi mintea ta este ascutita, asa ca probabil te vei descurca. Singurul dezavantaj este ca ai putea sa muncesti mai mult decat ai nevoie si, prin urmare, exista pericolul de a obosi. Ai grija de tine.

PEȘTI

Daca se intampla sa fii blocat in trecut, este imperativ sa te familiarizezi cu tendintele contemporane. Lucrurile se schimba datorita proceselor gandirii moderne si noilor tendinte culturale. La inceput nu va fi usor, dar beneficiile vor deveni evidente. Dorinta de securitate depaseste dragostea in urmatoarele zile. Echilibreaza dragostea cu banii si securitatea. Este posibil sa ai dificultati in luarea unei decizii importante in acest moment. Poate simti pur si simplu este nevoie de o schimbare in cariera si in stilul tau de viata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1985
Populația:
476 locuitori

Clișova Nouă este un sat din cadrul comunei Ciocîlteni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Clișova Nouă a fost întemeiat în anul 1985.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.