29 martie 2021, 14:40 Caleidoscop views 2466
Dacă te vei uita tot timpul în oglinda selfie, nu vei deveni mai bun. Opinie
29 martie 2021, 14:40 Caleidoscop views 2466

Dacă te vei uita tot timpul în oglinda selfie, nu vei deveni mai bun. Opinie

Dacă te vei uita tot timpul în oglinda selfie, nu vei deveni mai bun, iar scopul creativității este dedicarea, nu zgomotul, nu succesul.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de pe rețeaua socială de celebrul regizor rus, scenarist, producător, figură publică și politică, președinte le Academiei de Film Nika, Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

"Pasternak susținea că "a fi vestit nu este frumos". Astăzi nu frumos să fii necunoscut. Mulți internauți încearcă să obțină cît mai mulți abonați, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, și sînt mândri de succesul lor. Dar pentru ce să fii mândru? Dacă toată lumea vorbește despre tine astăzi, nu înseamnă că nu vei fi uitat mîine. Dacă te uiți tot timpul în oglinda selfie, nu vei deveni mai bun. Eu cred că "scopul creativității este dăruirea, nu zarva, nu succesul", a spus Andrei Koncealovski.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

creație , personalitati , selfie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1461 locuitori

Slobozia-Cremene este un sat din cadrul comunei Vărăncău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Soroca și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1461 de oameni. Satul Slobozia-Cremene a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.