28 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3828
Horoscopul pentru 29 martie 2021
28 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3828

Horoscopul pentru 29 martie 2021

BERBEC

Unii dintre oamenii care iti sunt alaturi se vor comporta ca niste copii si vor avea un comportament hazliu. Nici nu trebuie sa te deranjezi sa incerci sa intelegi de ce. Ai prea multe lucruri importante si pline de recompensa pentru a incepe sa iti pierzi timpul pentru a incerca sa ii ajuti sa-si dea seama cum sa se comporte ca adultii. Evita-i.

TAUR

Planurile pe care le ai vor fi usor de realizat daca lasi rautatile celorlalti deoparte si te concentrezi pe prioritatile din aceasta zi. Exista posibilitatea ca spre seara sa fii vizitat de niste prieteni de familie cu care vei petrece pana la o ora destul de tarzie. Vei fi incantat de compania lor si veti povesti mai multe intamplari hazlii.

GEMENI

Ce astepti? Nu vei intalni pe nimeni nou ramanand in permanenta in casa. Nu vei deveni un star rock daca nu vei lua niciodata un instrument in mana. Nu fa nimic astazi pe jumatate. Daca iubesti pe cineva, nu ezita si spune-i. Niciodata nu stii ce se va intampla maine. Preia controlul si exprima-ti sentimentele adevarate.

RAC

Exista un mare ego in puterile tale de scriere care apar acum si trebuie sa profiti la maximum de ele. Trebuie sa iei anumite decizii pentru a te asigura ca oamenii inteleg cu adevarat ceea ce incerci sa faci, asa ca fa ce ai nevoie pentru a te face auzit. Scrie un poem, canta un cantec sau compune o poezie mica. Utilizeaza-ti cuvintele pentru a te conecta cu altii!

LEU

Vei descoperi mai multe oportunitati ce iti pot imbunatati starea financiara. Ai face bine sa lucrezi si cu ceilalti, regandindu-te la natura ta sensibila si inclinandu-te la energia grupului. Optimismul si stabilitatea sunt exact ceea ce este necesar pentru a da ordine mintii fluctuante si indecise cu care lucrezi.

FECIOARĂ

Asculta-ti emotiile si alege o abordare delicata pentru toti oamenii si situatiile. Capul tau poate fi in nori in aceasta. Ia elementele necesare ale acestei perspective inalte si incorporeaza-le in mintea ta. Foloseste-ti fanteziile si ingrijeste-te de cei dragi.

BALANȚĂ

Atitudinea neclintita te poate retine de la lucrurile pe care incerci sa le indeplinesti. Acorda-ti timpul necesar pentru a vedea cealalta parte a situatiei. Poti obtine o perspectiva a situatiei si ajungi la un punct de echilibru sanatos, gratie evenimentelor de astazi.

SCORPION

Nu te supara daca oamenii nu te iau in serios asa cum ti-ai dori azi. Este in natura zilei sa pastrezi lucrurile luminoase si inaltatoare. Iesi din intensitatea ultimelor zile si razi cu voce tare. Nu pune accent pe lucrurile pe care nu le intelegi. Mergi cu fluxul si continua sa zambesti. Nimic nu iti poate merge prost, atata timp cat te alaturi bucuriei zilei.

SĂGETĂTOR

Norocul si prosperitatea sunt in favoarea ta si ai ocazia sa iei niste decizii financiare foarte profitabile. Intuitia ta este in concordanta cu ceea ce trebuie sa faci. Fa cea mai buna afacere posibila si asigura-ti un viitor corect si sigur.

CAPRICORN

Astazi este o zi excelenta pentru a spune exact cum te simti. Gandirea ta este deosebit de clara. Dupa ce incepi sa vorbesti, nu te vei opri cu usurinta. Oamenii vor asculta cu atentie cuvintele tale. Ai o mare influenta, deci realizezi cat de mult impact ai asupra lor. Vei putea realiza multe cu calm.

VĂRSĂTOR

La locul de munca vei avea de terminat mai multe proiecte pe care le-ai inceput in urma cu cateva zile. Ar fi bine sa le iei pe rand deoarece daca vei incerca sa le faci pe toate odata, nu vei reusi altceva decat sa te incurci si mai mult. Fa totul cu calm si organizat si vei vedea ca va fi bine pana la final.

PEȘTI

Poate ca simti ca natura ta delicata, iubitoare nu este pe deplin apreciata. Astazi esti energic si plin de viata, dar preferi sa stai acasa si sa te relaxezi. Strategia cea mai buna este sa faci asta. De ce este atat de greu pentru unii oameni sa vada ca nimic nu face cu adevarat ceva – relaxant?

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
382 locuitori

Ciulucani este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 5 km de oraşul Teleneşti şi la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîtului din anul 2004, populaţia satului constituia 382 de oameni. Satul Ciulucani a fost menționat documentar în anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.