26 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2150
Horoscopul pentru 27 martie 2021
26 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2150

Horoscopul pentru 27 martie 2021

BERBEC

S-ar putea sa te simti oarecum obosit. Probabil ca esti stresat si ai nevoie de odihna. Preocuparile legate de munca ar putea fi, de asemenea, confuze. S-ar putea sa ai multe sarcini de facut si sa nu fii sigur de unde sa incepi. Poate ca nu ar trebui sa incepi ceva astazi ci sa iti iei ziua libera pentru a te odihni si apoi sa o abordezi maine cand te simti din nou energic. Gandeste-te la asta!

TAUR

Succesele recente te fac sa te simti presat in mod special sa iti continui drumul. Este posibil sa trebuiasca sa faci cateva alegeri cu privire la activitatile tale. In afara carierei si familiei, este posibil sa ai o multime de interese care toate inseamna foarte mult pentru tine, ceea ce face dificila alegerea. Nu incerca sa iei vreo decizie astazi. Mintea ta este cam incurcata. Asteapta cateva zile si apoi ia in considerare optiunile tale.

GEMENI

O scrisoare sau un apel de la o ruda ar putea duce la vizita unei persoane neasteptate. S-ar putea sa nu te hotarasti ce sa faci in acest sens. Programul tau ar putea fi inghesuit cu alte responsabilitati. Nu te simti presat sa iei decizii astazi. Gandeste-te la asta pentru o zi si enumera optiunile tale. Ia-le in considerare pe toate si apoi ia decizia corecta.

RAC

Planurile de calatorie s-ar putea sa te faca confuz. Este posibil sa ai in minte o serie de posibilitati si toate par la fel de atractive. Probabil ca nu este fezabil sa te implici pentru toti. De asemenea, s-ar putea sa te confrunti cu decizii privind educatia ta. Probabil va trebui sa faci o alegere, dar astazi nu este ziua potrivita sa o faci. Confuzia este probabil sa domneasca. Asteapta cateva zile si apoi ia in considerare optiunile cu atentie.

LEU

Noi posibilitati de castig sau investitii ar putea sa te faca sa te confrunti cu o problema legata de care dintre ele este cea mai buna pentru tine. Exista o serie de solutii iar tehnologia poate fi una dintre ele, dar nu este momentul sa iei anumite decizii importante. Totul poate parea la fel de atractiv pentru tine! Sfaturile profesionale ar putea ajuta, dar chiar si asa, nu simti ca trebuie sa iei o decizie imediat. Asteapta cateva zile.

FECIOARĂ

Viata ta poate parea a fi la o rascruce de drumuri. O serie de posibilitati diferite s-ar putea deschide catre tine. Singurul lucru care pare sigur acum este ca schimbarile sunt la orizont. Te vei confrunta cu cateva alegeri, dar astazi nu este ziua potrivita sa le iei in considerare.

BALANȚĂ

Atitudinea altora fata de tine poate parea ca se schimba. Este posibil sa nu fii sigur ce inseamna acest lucru. Faptul este ca, te schimbi, iar unora dintre prietenii tai le poate placea ceea ce devii, iar altii se pot simti mai putin confortabil. Nu poti opri ce se intampla. Va fi un proces foarte pozitiv pe termen lung. Poate fi dificil acum.

SCORPION

O serie de posibilitati profesionale si personale diferite si neasteptate s-ar putea sa te faca sa fii un pic confuz cu privire pe ce cale doresti sa mergi. S-ar putea sa te confrunti cu o alegere de vreun anumit fel, dar in acest moment nu esti foarte sigur de directia pe care doresti sa o iei. Nu te grabi.

SĂGETĂTOR

Astazi s-ar putea sa te confrunti cu o alegere si va trebui sa te gandesti la anumiti termeni de mutare pentru a avansa in cariera, dar ai putea fi confuz. S-ar putea sa te confrunti cu mai multe optiuni. Probabil ca contributia membrilor familiei nu te va ajuta in acest moment. Asteapta cateva zile.

CAPRICORN

O problema intelectuala se poate dovedi frustranta, iar citirea si cercetarea dezvaluie informatii contradictorii. S-ar putea sa auzi si niste barfe care nu par chiar corecte. Nu este ziua potrivita in care sa crezi tot ce citesti sau auzi sau chiar sa incerci sa intelegi tot. Vei fi intr-un spatiu mai bun mai tarziu.

VĂRSĂTOR

Problemele cu privire la bani ar putea fi in mintea ta astazi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca finantele tale sunt in haos ci ca exista posibilitatea sa te confrunti cu optiuni necunoscute in ceea ce priveste viitorul tau financiar si, prin urmare, este posibil sa nu fii in masura sa iei niciun fel de decizie. Nu simti ca trebuie sa o faci astazi.

PEȘTI

O relatie pe care s-ar putea sa o fi format recent s-ar putea sa te tina astazi intr-o scanteie. Acesta ar putea fi un partener romantic sau un alt fel de cunostinta. S-ar putea sa nu fii sigur in ce mod doresti sa se dezvolte aceasta implicare. Nu este ziua potrivita sa te gandesti prea mult la asta, deoarece lucrurile probabil nu vor deveni clare astazi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , horoscop , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1468
Populația:
1663 locuitori

Ţareuca este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Țareuca și Țahnăuți. Satul Țareuca este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1663 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1468.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.