22 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3664
Horoscopul pentru 23 martie 2021
22 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3664

Horoscopul pentru 23 martie 2021

BERBEC

Un nou proiect creativ de un anumit fel, care implica probabil o tehnologie moderna, ar putea sa iti stabileasca cariera intr-o noua directie. Aceasta poate fi pauza la care ai sperat si esti apt sa fii foarte incantat de asta. Orice noua intreprindere inceputa astazi va avea ascensiunile sale, dar toate semnele indica faptul ca va reusi. Ia in considerare proiectul cu atentie inainte de a lua o decizie.

TAUR

Cariera ta poate fi afectata de barfe, zvonuri si politici de birou. Este probabil ca cineva sa inainteze cu proiectul lui fara sa aiba nici un gand sau ingrijorare pentru impactul sau asupra celorlalti. Fa tot ce poti pentru a pune capat unor astfel de sicanari. Exista momente in care este indicat sa fii informatorul, iar acesta zi este una dintre ele.

GEMENI

Cu siguranta exista avantaje si dezavantaje la nivelul ridicat de intuitie pe care il ai. Astazi este posibil sa te simti acaparat de niste ganduri ciudate care iti intra in cap. Numai timpul iti va spune daca sunt adevarate premonitii sau pur si simplu sunt doar niste idei ciudate. Intre timp, probabil ca vei fi cel mai bine servit ignorandu-le complet. Viata este prea scurta pentru a juca jocul „si ce daca".

RAC

Astazi vei inspira incredere si entuziasm. Nu este ceva surprinzator si cei din jurul tau raspund pozitiv la natura ta. Zambetul tau este contagios si oamenii glumesc si rad cu tine pe tot parcursul zilei. Vei avea mult succes in ceea ce faci astazi, desi eforturile de grup se vor dovedi probabil mai satisfacatoare. Intalnirile romantice se arata spre seara, asa ca profita la maxim!

LEU

Un prieten sau o ruda ar putea sa-ti propuna o calatorie, dar astazi nici nu vrei sa te gandesti sa mergi la magazinul alimentar si nici sa vorbesti cu cineva. Mintea ta este probabil axata pe probleme intelectuale sau metafizice. Ai putea dori doar sa ramai acasa si sa studiezi aceste subiecte toata ziua. Asta e tot ce poti gestiona acum.

FECIOARĂ

O schimbare de profesie poate fi in plan pentru tine, sau cel putin o schimbare de hobby. Ultimele progrese tehnologice ti-au atras cu adevarat interesul. Poate ca a venit momentul sa te inscrii la un atelier de weekend sau sa faci o plimbare cu camera video si sa inregistrezi locatia preferata.

BALANȚĂ

Se pare ca zambetul tau larg pe care il afisezi si atitudinea optimista te fac sa fii o companie extrem de placuta. Prietenii te cauta pentru ca inspiri optimism si in ultima vreme lor le-a cam lipsit o astfel de atitudine pozitiva. De asemenea este o zi potrivita si pentru dragoste si flirturi interesante.

SCORPION

O iesire placuta ar putea fi intarziata sau anulata din cauza unui eveniment complet scapat de sub control. Tu si prietenii tai puteti profita de oportunitatea de a face ceva complet salbatic si diferit. De exemplu, ai putea sa iei o bilete la cel mai infricosator film din oras sau sa incerci in sfarsit acel restaurant etiopian despre care ai auzit atat de multe.

SĂGETĂTOR

O ruda sau un vecin mai in varsta poate avea nevoie de asistenta astazi. Acest lucru este potrivit pentru a fi un moment foarte incomod pentru cineva sa ceara ajutor, deoarece ai multe treburi proprii. Cu toate acestea, vei merge spre salvare, deoarece asta este natura ta. Ai grija sa iti planifici totul cu atentie, sa mentii ritmul si sa incerci sa nu faci prea multe dintr-o data. In felul acesta vei trai pentru a ajuta din nou maine.

CAPRICORN

Greselile din trecut ar putea reveni sa te bantuie si este posibil sa fii momentan depasit de teama ca vei face din nou erori similare. Forteaza-te sa fii obiectiv inainte de a innebuni pentru ca toate astea ar putea sa iti provoace cateva probleme inutile. Incearca sa iti dai seama ca esti unic si ca ai abilitati si talente care te diferentiaza de toata lumea.

VĂRSĂTOR

Simti ca poti face tot ce nu ai reusit in ultima perioada, iar daca ceva nu iti iese, nu cedezi. Cu asa o atitudine ai putea ajunge departe. Important este sa o mentii o perioada cat mai lunga de timp. Exista posibilitatea sa ai parte de multe provocari la locul de munca. Nu te panica.

PEȘTI

In mod normal esti o persoana foarte intuitiva, dar astazi poti experimenta o anumita clarviziune. Te-ai putea simti in mod special atasat de ceva, iar visele tale sunt probabil sa fie puternice si vii. Foloseste mesajele pe care le primesti pentru a inspira activitati creative. Incearca-ti mana la pictura, muzica sau poezie. S-ar putea sa nu fii doar uimit de rezultate, dar sa inveti si mai mult din munca in sine.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
261 locuitori

Bodeni este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Camenca și la 152 km de Chișinău. Populaţia satului Bodeni alcătuia 261 de oameni în anul 2004. Satul Bodeni a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.