19 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2311
Horoscopul pentru 20 martie 2021
19 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2311

Horoscopul pentru 20 martie 2021

BERBEC

Dorinta de a iti imbunati locuinta ar putea sa vina brusc peste tine astazi. Indiferent daca planuiesti o redecorare, amenajare a teritoriului, reamenajare sau pur si simplu o curatare temeinica, probabil ca vei lua taurul de coarne si nu te vei concentra pe nimic altceva pana nu termini ceea ce ti-ai propus. Rezultatele vor vorbi de la sine. Cere celorlalti membri ai familiei sa te ajute. Nu vrei sa fii prea obosit ci vrei sa te bucuri de ceea ce ai facut.

TAUR

Acum ca ti-ai castigat locul in lume dupa toata munca ta, ai putea sa iti acorzi ceva timp pentru a-ti urmari propriile interese. Acest lucru ar putea implica scrierea sau publicarea, revenind la scoala pentru a obtine un grad avansat sau pentru a face o excursie in intreaga lume. Ai timpul si energia necesara sa te gandesti la toate optiunile diferite, asa ca nu simti ca trebuie sa te grabesti.

GEMENI

Abordarea unui vizitator foarte special te poate face sa iti curati temeinic casa. Dupa aceea, ai putea cauta modalitati noi si interesante de a iti procura niste plante noi. Esti tentat sa arunci perne sau alte obiecte decorative care nu iti mai trebuie. Acest lucru poate fi obositor, dar cu siguranta merita. Cand prietenul tau va ajunge, el sau ea se va simti ca acasa. Lucrezi din greu asa ca meriti putin timp sa te relaxezi.

RAC

Ar putea fi ziua perfecta pentru a iesi sau a sta in casa si ar fi bine sa iti opresti telefonul. Prietenii si rudele ar putea fi enervante, iar conversatiile telefonice ar putea crea unele neintelegeri si pot provoca anumite sentimente inutile. Daca trebuie sa vorbesti cu oamenii, mentine conversatiile luminoase si scurte. Nu vei dori sa ai o zi aproape perfecta.

LEU

Relatia cu membrii familiei este din ce in ce mai buna. Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile o ruda mai in varsta sa iti propuna o calatorie impreuna cu persoana iubita. Nu ezita si incearca sa profiti de orice ocazie ti se va ivi. Partenerul de viata va fi incantat de idee si se va apuca de facut bagajele.

FECIOARĂ

Unele probleme ar putea aparea cu echipamentul pe care il folosesti acasa sau chiar cu structura casei. Aparatele ar putea sa functioneze eronat, iar instalatiile sanitare sau electricitatea ar putea necesita reparatii. Ar putea fi o lovitura pentru tine si ar putea fi necesar sa ramai acasa sa astepti ajutor.

BALANȚĂ

Nu programa sarcini suplimentare. Casa ta, familia sau partenerul tau ar putea cere foarte multe din partea ta. De fapt, energia ta probabil este intinsa pana la punctul de rupere, asa ca ai grija sa pastrezi o anumita putere in rezerva pentru tine. Daca te oferi complet, este posibil sa iti tensionezi nervii.

SCORPION

Atata timp cat doresti sa incepi un anumit joc de astazi, rotunjirea unei echipe ar putea parea imposibila. Dar lipsa de participare nu face prea multe pentru a iti stinge spiritul competitiv si nici nu iti diminueaza sansele de a-ti atinge obiectivele. Cand apare sansa de a castiga un credit sau ore suplimentare, esti gata sa-ti schimbi energia si sa faci un drum in directia productivitatii practice.

SĂGETĂTOR

O vizita de la un prieten sau o ruda poate oferi stimulentul pentru a mentine lucrurile in forma. Un rand de vopsea proaspata,unele tratamente noi si ferestre vor face o mare diferenta. Daca nu ai timp pentru asta, umpleti casa cu flori ca si un camuflaj eficient.

CAPRICORN

Ai putea incerca sa inveti un nou program de calculator astazi. La inceput, ai putea sa-l gasesti putin cam confuz, dar pe masura ce continui sa inveti, vei descoperi ca iti usureaza lucrurile. Ar trebui sa-l stapanesti mai repede decat credeai. Acest lucru poate parea putin, dar iti va imbunatati productivitatea de acum incolo, oferindu-ti timp pentru a explora alte posibilitati sau pentru a participa la chestiuni importante.

VĂRSĂTOR

Un coleg de munca ar putea sa te cheme azi, dar probabil ca nu vei putea sa-ti dai seama ce incearca sa iti spuna. Mintea colegului tau este putin cam incurcata acum si poate ca nu poate explica foarte bine situatia. Fii rabdator. Simpatia si intelegerea sunt baza oricarei prietenii. Esti cea mai buna persoana pentru asta chiar acum.

PEȘTI

Ia o pauza de la rutina zilnica si coboara astazi cu picioarele pe pamant. Lumea se va intoarce fara tine intr-o zi, asa ca o sa-ti dai drumul la dorinte pentru o vreme. Aminteste-ti ca orice cale pe care o alegi este cea corecta. Regretul este o emotie inutila. Nici macar nu te deranjeaza. Bucura-te de ziua de azi si de toate bucuriile mici pe care aceasta ti le poate oferi. Comunica-ti visele si adu-ti lucrurile in echilibru.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , 2021 , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
190 locuitori

Bisericani este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află pe malul stîng al Prutului, la 25 km de oraşul Glodeni şi la 160 km de Chișinău. Satul Bisericani a fost menționat documentar în anul 1559. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 190 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.