07 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 5642
Horoscopul pentru 8 martie 2021
07 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 5642

Horoscopul pentru 8 martie 2021

BERBEC

Exista posibilitatea sa ai parte de o adevarata surpriza in seara asta cand vei simti ca vei face lumina in legatura cu un anumit vis pe care l-ai avut. Este foarte important sa cauti obiectul imediat astfel incat sa obtii mai multe detalii care ti le amintesti. In caz contrar, ar putea fi unul dintre acele vise care dispar de indata ce te trezesti si nu vei dori acest lucru.

TAUR

Un cadou neasteptat pe plan financiar ar putea sa te ia prin surprindere. Acest lucru poate include o mostenire sau un castig la loterie. Vei fi atat de uimit si vei incerca sa te plimbi pentru a te putea relaxa. Nu te grabi sa iti faci planuri cu acea suma pentru a nu o pierde. Ar fi bine sa ii pui deoparte si incearca sa te gandesti la ce vrei sa faci cu acei bani.

GEMENI

Te vei simti atat de increzator incat te gandesti sa incepi o noua intreprindere. Ai putea de asemenea sa avansezi in relatiile care conteaza foarte mult pentru tine cum ar fi familia, prietenii si partenerul de viata. Daca nu esti implicat intr-o relatie, s-ar putea sa fii cat de curand. Noul tau sentiment de incredere in sine ar trebui sa atraga mai multe persoane in jurul tau.

RAC

Vei fi nevoit sa porti o discutie cu o persoana inteligenta pe care o vei intalni in aceasta zi. Aceasta persoana va avea un anumit plan pe care vei obligat sa il asculti pentru a afla unele informatii de cultura generala. Chiar daca nu esti de acord cu aceasta idee, incearca sa pari entuziasmat. Exista posibilitatea ca aceasta persoana sa detina biletul tau spre urmatoarea avansare.

LEU

Incearca sa nu te contrazici cu unele persoane la locul de munca pentru a nu fi penalizat. Datorita capacitatilor tale intelectuale, vei fi apreciat de partenerii de afaceri si vei reusi sa avansezi in cariera pe care o ai. Ar fi bine sa nu te grabesti in luarea deciziilor importante din aceasta zi deoarece exista posibilitatea sa faci unele greseli.

FECIOARĂ

Prietenii apropiati vor dori sa puneti la punct planul unei mici excursii in aer liber ce va avea loc in zilele urmatoare. Chiar daca nu esti prea incantat de idee, ar fi bine sa accepti invitatia astfel incat vei simti nevoia sa te relaxezi. Partenerul de viata va dori sa te insoteasca in aceasta iesire.

BALANȚĂ

Vei simti nevoia sa iti consumi energia fizica, asa ca te vei apuca sa faci o serie de exercitii. Aceasta zi ar fi ideala sa te relaxezi intr-o sala de gimnastica. Participa la o activitate sportiva pe care o consideri destul de potrivita pentru tine. Exista posibilitatea sa cunosti o persoana destul de interesanta cu care vei lega o prietenie de durata.

SCORPION

Ziua de astazi nu este favorabila pentru a face unele investitii pe termen lung deoarece exista riscul sa esuezi. Exista posibilitatea sa ai mici probleme de exprimare ceea ce te va face sa eviti sa te intalnesti cu prietenii apropiati. Cauta o metoda de relaxare care sa te ajute sa te destinzi si sa uiti de problemele intampinate.

SĂGETĂTOR

Exista posibilitatea sa intalnesti un avocat si sa iei masa impreuna cu el. Un prieten apropiat va dori sa te scoata din casa pentru a petrece ceva timp impreuna. In cazul in care vei fi nevoit sa semnezi unele documente juridice ar fi bine sa te uiti cu atentie peste toate contractele. Nu te grabi in luarea deciziilor fara sa te sfatuiesti cu cineva specializat.

CAPRICORN

O reuniune a unui anumit grup se va desfasura cu siguranta la tine acasa. Vei putea descoperi noi aspecte ale clientilor tai despre care nu stiai ca exista. Ar fi mai indicat sa termini aceasta intrunire cat mai repede posibil si sa incerci sa petreci restul zilei alaturi de partenerul de viata si prietenii apropiati.

VĂRSĂTOR

Astazi ai tendinta sa fii un psiholog maestru. Nu ai nevoie sa cunosti prea bine oamenii pentru a intelege ce probleme au. Vei intui gandurile si sentimentele celor din jur si iti va da de gandit atunci cand vei observa ca ceea ce le spui se dovedeste a fi foarte precis. Nu iti fa griji, maine vei reveni la starea ta normala.

PEȘTI

Nu incerca sa nimeresti unele raspunsuri deoarece poti sa te simti la un moment dat destul de frustrat. Cu cat vei incerca sa te impui aupra celorlalti, cu atat mai mult vei afla ca lucrurile se rezolva de la sine. Astazi vei reusi sa gasesti solutii la orice problema vei intampina. Poti sa te bucuri de ce ai invatat si realizat in aceasta zi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
594 locuitori

Constantinovca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Constantinovca şi Iachimeni. Satul Constantinovca este amplasat în regiunea de şes şi mici coline, pe rîul Draghiştea, situat la 27 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 229 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 594 de oameni. Satul Constantinovca a fost înființat la mijlocul secolului al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.