18 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4449
Horoscopul pentru 19 februarie 2021
18 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4449

Horoscopul pentru 19 februarie 2021

BERBEC

Poti avea o conversatie profunda cu partenerul, pentru a va sorta sentimentele legate de relatie. Ar putea aparea alte aspecte care va intereseaza pe amandoi, iar acest lucru este bine pentru viitorul vostru. Nu renunta la tentatia de a evidentia greselile partenerului. Spune linistit tot ce ai de spus.

TAUR

Latura ta competitiva poate fi o forta puternica in activitatile de astazi. Inainte de a te emotiona prea mult in orice situatie, foloseste logica si faptele reci si dure, pentru a iti apara pozitia. Argumentele bine gandite prezentate clar si concis vor fi mai eficiente decat o explozie emotionala de lacrimi si cuvinte dure.

GEMENI

Emotiile tale ar putea fi crude astazi si s-ar putea sa actionezi ciudat din cauza felului in care te simti. Realizeaza ca este posibil ca unii oameni sa nu aprecieze acest comportament. Lasa-ti emotiile sa fie un atu care te ajuta sa-ti alimentezi pasiunea, dar nu le lasa sa te guverneze in intregime. Tempereaza-ti actiunile cu auto-retinere si vei trece peste restul zilei.

RAC

S-ar putea sa simti ca cineva iti ofera o palma emotionala. Nu reactiona imediat activandandu-ti apararea. Te vei descurca mult mai bine daca faci un pas inapoi si analizezi situatia inainte de a concluziona ce este corect sau nu. Sentimentele tale sunt pretioase si nu ar trebui sa-i lasi pe ceilalti sa te bulverseze. In acelasi timp, nu ai dreptul sa-i intimidezi pe ceilalti.

LEU

Sfaturi valoroase pentru a-ti creste venitul ar putea sa iti vina astazi, eventual de la un prieten apropiat sau coleg. Ar trebui sa te simti bine si sa arati deosebit de atractiv. Abordarea ta fata de ceilalti poate fi mai iesita din comun decat de obicei. Animalele de companie ar putea fi o sursa de bucurie. Bucura-te de asta cat poti!

FECIOARĂ

O suma neasteptata de bani ar putea provoca haos in casa ta, dar este ceva placut! Poate ca acest lucru iti permite sa faci unele schimbari necesare sau sa cumpari echipamente, mobilier sau aparate noi. Suna cativa prieteni si da-le vestile bune. S-ar putea sa doresti sa gazduiesti o sarbatoare!

BALANȚĂ

Iubirea si romantismul merg minunat azi. Daca esti atasat, afectiunea continua sa creasca intre tine si partenerul tau. Un puternic sentiment de unitate ar putea duce la un angajament ferm. Daca nu esti implicat in prezent, nu te mira daca cineva care te place, dar nu cunoaste bine, dintr-o data, va parea atras de tine.

SCORPION

Iubirea si romantismul merg minunat impreuna azi. Daca esti atasat, afectiunea continua sa creasca intre tine si partenerul tau. Un puternic sentiment de unitate ar putea duce la un angajament ferm. Daca nu esti implicat in prezent, nu te mira daca cineva care te place, dar nu te cunoaste bine, dintr-o data, va parea atras de tine.

SĂGETĂTOR

Dragostea si romantismul sunt in favoarea ta, chiar daca blocajele te pot impiedica sa profitti din plin de situatie. Esti mult prea exigent in privinta tipului de persoana pe care o cauti. Dragostea nu este menita sa fie un set de calitati dorite pe o lista de cumparaturi. Nu poti crea in mod realist un scenariu de functionare a lucrurilor. Lasa lucrurile sa mearga natural.

CAPRICORN

O noua mentalitate si o comunicare imbunatatita cu prietenii si familia adauga foarte mult respectului tau de sine. S-a finalizat cu succes o sarcina in care ai depus un efort in ultimele cateva saptamani. Acum te bagi in stralucirea admiratiei altora. Este posibil sa ai chiar si cativa bani in plus pentru a cheltui. Ai muncit din greu pentru asta si meriti.

VĂRSĂTOR

Un efort comun cu un partener ar putea duce la oportunitati imaginative si creative. Te simti energizat si gata sa te apuci de aproape orice. Orice incepi astazi, in special proiectele creative, ar trebui sa aiba succes, in ciuda oricaror obstacole care apar. Relatiile cu partenerii ar trebui sa fie reincarcate de activitatile zilei.

PEȘTI

S-ar putea sa existe un aspect al naturii tale pe care il ignori. Intotdeauna trebuie sa fii cel responsabil pentru o relatie. Ar fi intelept sa schimbi acest lucru. Configuratia planetara va poate ajuta acum. Oamenii vor fi mult mai receptivi la farmecele tale naturale daca iti poti schimba atitudinea de control!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1682
Populația:
2589 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2589 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1682.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.