15 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1808
Horoscopul pentru 16 februarie 2021
15 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1808

Horoscopul pentru 16 februarie 2021

BERBEC

Te-ai gandit cumva sa te muti? Gandul de a pleca intr-o tara straina sau intr-un tinut exotic te tot framanta. Esti atras de culturile straine ce te inspira artistic, spiritual si personal. Incearca sa vorbesti cu persoana iubita in legatura cu planurile tale si incercati sa luati impreuna o decizie.

TAUR

Vei avea ocazia de a schimba ceva in viata ta. Ar fi bine sa profiti de acest lucru pentru a putea avea parte de fericire. Dupa-amiaza vei avea parte de o discutie in contradictoriu cu persoana iubita. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa o intelegi si pe ea pentru a evita un adevarat scandal.

GEMENI

Ziua de astazi trebuie tratata cu calm, nu te grabi sa incepi sau sa termini proiecte pana nu verifici fiecare totul. Unele persoane vor cauta la tine ajutor, incearca sa faci tot posibilul sa le ajuti. Se stie ca persoanele din zodia Fecioara sunt calculate si calme, incearca sa ramai asa si seara cand te vei intalni cu prietenii.

RAC

Vei fi cam nervos si exista riscul sa te certi cu cei din jurul tau. Incearca sa te calmezi si sa discuti cu persoana iubita in legatura cu deciziile pe care le ai de luat. Dupa-amiaza vei primi o veste buna de la o ruda. Seara vei avea musafiri cu care te vei relaxa si te simti bine in compania lor.

LEU

Astazi te vei gandi sa te odihnesti dar dupa-amiaza te vei intalni cu persoanele dragi. Dupa-amiaza vei avea parte de musafiri neanuntati care iti vor crea o stare de buna dispozitie. Se poate sa fii nevoit sa faci unele cheltuieli neprevazute.

FECIOARĂ

Astazi te vei ocupa de problemele din familie si de educatia copiilor. Dupa-amiaza vei avea sanse sa rezolvi unele probleme financiare ce te supara de ceva vreme dar ar fi indicat sa nu te pripesti. Seara vei avea parte de o cina romantica in compania persoanei iubite.

BALANȚĂ

Vei dori sa faci unele schimbari majore sau sa te eliberezi de unele restrictii care te retin. Esti plin de energie si ai o buna dispozitie ceea ce te va ajuta sa iei unele decizii importante ce iti vor schimba programul. Vei reusi sa rezolvi o problema financiara dar ar fi indicat sa eviti speculatiile de orice fel. Dupa-amiaza poti iesi sa faci o plimbare in aer liber pentru a te putea relaxa.

SCORPION

Vei primi un mesaj de la persoana iubita sau vei afla ca un prieten apropiat se pregateste de nunta si va veni sa te invite. La un moment dat vei dori sa te relaxezi stand in pat ascultand o muzica buna sau citind o carte de dragoste. Seara te vei gandi la o baie calda cu multa spuma si lumanari aprinse.

SĂGETĂTOR

Prea multe exercitii riguroase te vor face sa te simti putin inflamat si obosit. Vei fi cu nervii la pamant si exista riscul sa te razbuni pe cei din jurul tau. Incearca sa te calmezi si sa scapi si de durerile musculare cu ajutorul unei bai fierbinti si un ceai din plante.

CAPRICORN

Ai muncit din greu in ultima perioada, iar daca proberbul "Culegi ceea ce semeni!" este adevarat, atunci vei avea de strans multe recompense in lunile urmatoare. Concentrarea si munca depusa pentru a duce la bun sfarsit unele proiecte vor fi platite cu mare generozitate. Usile succesului sunt pe cale sa se deschida pentru tine asa ca fii pregatit sa te plimbi prin ele.

VĂRSĂTOR

La locul de munca vei primi un apel telefonic de la un prieten ce iti va da o veste despre o anumita problema. Poate fi putin cam incomod sa discuti aceste detalii la telefon dar vei fi nevoit sa porti aceasta conversatie. Dupa-amiaza te vei simti mult mai bine si vei putea sa te gandesti la ceea ce trebuie sa faci.

PEȘTI

O adunare in cartier ar putea atrage toti prietenii si o mare parte din vecini dar s-ar putea sa consideri ca nu e vremea prea acceptabila si vei dori sa stai in casa. Totusi poti face un efort sa te duci si tu deoarece vei petrece o seara minunata alaturi de toti prietenii.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9878 locuitori

Cricova este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 13 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 9878 de oameni. Orașul Cricova a fost menționat documentar în anul 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.