14 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2629
Horoscopul pentru 15 februarie 2021
14 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2629

Horoscopul pentru 15 februarie 2021

BERBEC

Te vei satura de sarcinile pe care le ai astazi, inclusiv de unele comisioanele si corespondente. Este posibil sa fii agitat si tentat sa te duci undeva unde te poti distra. Verifica cu atentie sarcinile pe care le ai si daca nu sunt prea urgente lasa-le pe alta zi. Incearca sa te relaxezi si sa te distrezi.

TAUR

Unele persoane vor incerca sa iti spuna ce trebuie sa faci dar totul va veni sub forma de sfat. Chiar daca initial vei fi deranjat de acest lucru, incearca sa vezi doar partea plina a paharului si din tot ceea ce primesti, ia doar ce e mai bun.

GEMENI

Nu este mometul sa va faceti un program pentru ziua de zi. Din cauza unor evenimente neasteptate, vei fi nevoit sa iti schimbi programul de mai multe ori. Este posibil sa faci multe drumuri in interes profesional si sa ajungi foarte tarziu acasa, ceea ce nu il incanta pe partenerul de viata.

RAC

E destul de rau sa ai prea multi bucatari in bucatarie, dar atunci cand acesti bucatari doresc sa se ocupe de felurile de mancare dar si de aranjarea mesei, vei incepe sa iti faci unele probleme. Tempereaza-ti comportamentul in aceasta zi si lasa si pe ceilalti sa iti ofere o idee cu privire la modul in care ar trebui sa iti decorezi masa.

LEU

Un eveniment neasteptat s-ar putea sa te determine sa fii temporar separat de partenerul de viata. Exista posibilitatea sa te indoiesti de unele motive, iar in acest caz ar putea fi indicat sa vorbesti direct cu persoana iubita pentru a putea clarifica orice suspiciuni. Astfel de ganduri si confuzia ar putea crea unele provocari in relatia voastra pentru o perioada de timp.

FECIOARĂ

Ai putea sa fii obosit dar vei fi nevoit sa mergi mai departe oricum. Vei incepe o perioada lunga de munca si de perseverenta ceea ce te va face sa faci unele ore in plus. Daca esti inca in pijamale la pranz, ar trebui sa iti fie rusine! Este timpul sa te ridici si sa te misti mai repede ca de obicei.

BALANȚĂ

Dupa ce in ultimele zile ti-a fost testata rabdarea, azi vine momentul adevarului care ar putea sa te faca sa izbucnesti. Te poti astepta la o zi plina de tensiuni, mai ales atunci cand va trebui sa iti exprimi cele mai profunde motivatii. O confruntare cu o persoana mai autoritara ar putea declansa un devarat scandal. Incearca sa fii calm si evita orice conflict.

SCORPION

Astazi este ziua ta in care trebuie sa straluciesti in orice mod. Stapaneste-ti emotiile si actioneaza in asa fel incat totul sa fie in favoarea ta. Se poate ca aceasta zi sa fie inceputul unei noi prietenii cu o persoana destul de influenta. Incearca sa te relaxezi si sa te simti bine alaturi ce ceilalti.

SĂGETĂTOR

Lipsa banilor te va face sa cauti urgent sa imprumuti niste bani pentru a putea plati unele facturi. Nu te panica deoarece o persoana apropiata din familie te va ajuta sa rezolvi aceasta situatie. Vizita unor persoane dragi te va ajuta sa iti recapeti buna dispozitie. Incearca sa te odihnesti!

CAPRICORN

Simti nevoia sa te odihensti dupa zilele incarcate pe care le-ai avut la locul de munca, dar vizita unor prieteni nu te va lasa sa iti duci planul la bun sfarsit. Vei fi nevoit sa lasi perna deoparte si sa mergi in vizita la un prieten ce are o problema de sanatate. Partenerul de viata iti va pregati o surprinza placuta in momentul in care te vei intoarce acasa.

VĂRSĂTOR

Chiar daca situatia ta financiara nu este asa cum ti-ai fi dorit, incearca sa termini proiectele incepute deoarece sunt sanse sa ai parte de un bonus financiar destul de important. Vei petrece seara in compania prietenilor unde vei reusi sa uiti de problemele pe care le-ai intampinat in aceasta zi.

PEȘTI

Daca te-ai gandit la executarea unor acte juridice de orice fel, aceasta nu este ziua potrivita. Orice contract incheiat astazi este probabil sa aiba clauze confuze si un limbaj obscur care s-ar putea sa nu fie inteles. Ar fi mai bine sa citesti o carte si sa incerci sa meditezi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
10556 locuitori

Parcani este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 64 km de Chișinău. Populaţia satului Parcani alcătuia 10 556 de oameni în anul 2000. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.