12 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3351
Horoscopul pentru 13 februarie 2021
12 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3351

Horoscopul pentru 13 februarie 2021

BERBEC

In aceasta zi vei putea face multe drumuri in interes de serviciu. Tema zilei de astazi ar putea fi o comunicare rapida. Ai putea alerga de la o intalnire importanta la alta, sa negociezi oferte si sa castigi chilipiruri. Incearca sa acorzi atentia cuvenita traficului si nu te intinde cu conversatiile la telefonul mobil. Pe masura ce te vei grabi sa ajungi din loc in loc, risti sa iti pierzi concentrarea. Fii calm!

TAUR

In aceasta zi vei avea unele vise destul de frumoase. Incearca sa le scrii pe ceva pentru a putea deslusi ceea ce inseamna. Poti incerca de asemenea sa faci unele planuri in afara programului de lucru pentru a iti putea mari veniturile. Ia in considerare toate aspectele planului tau si incearca sa iti dai seama cat de realistic poate fi. Ar putea fi functional, dar nu in modul in care crezi acum.

GEMENI

In aceasta zi te vei putea baza pe intuitive in tot ceea ce faci. Exista posibilitatea ca la locul de munca sa intampini unele probleme de natura birocratica. Incearca sa fii calm si sa te concentrezi pe sarcinile pe care le ai de indeplinit. Vei reusi sa rezolvi cateva probleme in camin cu ajutorul partenerului de viata dar si al prietenilor. Incearca sa nu te fortezi prea tare pentru a nu te epuiza.

RAC

Ar fi indicat ca in aceasta zi sa eviti sa te implicit in anumite activitati importante, deoarece nu vei fi prea inspirit si risti sa faci alegeri gresite. Se pare ca in aceasta zi simtul tau practic si capacitatea de concentrare sunt minime ceea ce te face sa vrei sa stai deoparte. Ar fi bine sa iei o pauza de la activitatile zilnice si sa te relaxezi in compania celor dragi.

LEU

In decursul acestei zile vei avea posibilitatea sa iti rezolvi anumite probleme personale pe care le-ai cam evitat. La locul de munca vei reusi sa termini tot ceea ce ai inceput zilele trecute, spre multumirea sefilor. O ruda mai in varsta iti va propune o noua colaborare ce iti poate aduce anumite beneficii. Nu te grabi sa refuzi aceasta propunere, deoarece iti va prinde bine.

FECIOARĂ

Nu iti place sa fii intrerupt atunci cand ai ceva de spus. De fapt, esti lipsit de caracter, iar atunci cand o faci , prietenii tai incep sa se intrebe ce este cu tine. Ei urmeaza sa isi puna aceasta intrebare, deoarece de fiecare data cand apare un anumit subiect, tu refuzi sa il discuti deschis.

BALANȚĂ

Ai scuturat toate ramasitele ramase din atitudinea ta serioasa pe care ai fost nevoit sa o folosesti recent. La urma urmei si tu ai o reputatie la care trebuie sa te gandesti. A trecut mult timp de cand nu te-ai mai distrat si singura ta dilema este acum ce oferta fermecatoare sa accepti pentru aceasta zi si care sa o amani pe saptamana viitoare.

SCORPION

In cazul in care te-ai gandit sa iti deschizi o noua afacere, ar fi bine sa nu iti faci mari sperante deoarece risti sa fii dezamagit de rezultate. Incearca sa nu te grabesti in luarea anumitor decizii importante deoarece risti sa faci alegeri gresite. Exista posibilitatea ca in urma unor evenimente neprevazute sa intarzii la unele activitati pe care le aveai programate. Fii calm.

SĂGETĂTOR

Din cand in cand, dar nu atat de des pe cum ai dori, ai parte de o zi norocoasa. Acum ca stii ca aceasta zi este acea zi norocoasa, ai tot felul de optiuni de luat in considerare. S-ar putea sa vrei sa te agati de orice sansa noua pe care o intalnesti, indiferent de rezultat si sa vezi ce se intampla.

CAPRICORN

Dupa ziua de ieri, astazi te vei ridica din pat cu cea mai mare viteza. Nu ti-a cerut nimeni sa te prezinti din timp la locul de munca, dar esti mereu primul. Astazi vei socializa destul de bine cu toti cei din jur si vei avea posibilitatea sa ai parte de un success remarcabil datorita acestei capacitati.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi vei avea succes in tot ceea ce faci. Esti plin de entuziasm ceea ce te va ajuta sa reusesti pe plan profesional. Daca te gandeai sa faci unele investitii, astazi este ziua cea mai potrivita. Partenerul de viata iti va sugera sa faceti unele planuri de viitor ceea ce include si o calatorie in interes personal. Profita din plin de aceasta zi minunata.

PEȘTI

Esti de obicei destul de direct cu privire la ceea ce vrei si nu iti este deloc frica sa mergi si sa obtii tot ce iti doresti. In aceasta zi esti putin diferit fata de celelalte zile, totusi, energia ta mintala este mult mai orientata spre altceva. Foloseste aceasta zi pentru a examina orice sentimente care ar putea sa te retina de la ceea ce ai de facut. Odata ce vei face putin 'gradinarit' psihic, ar trebui sa te simti mai usor si vei reusi sa te bucuri de viata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
601 locuitori

Cîşla este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şofranovca și Cîşla. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cantemir și la 153 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 601 oameni. Satul Cîșla a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.