14 ianuarie 2021, 09:00 Caleidoscop views 3900
Horoscopul pentru 14 ianuarie 2021
14 ianuarie 2021, 09:00 Caleidoscop views 3900

Horoscopul pentru 14 ianuarie 2021

BERBEC

Incearca sa te concentrezi asupra vietii tale de acasa si de familie. Ai grija de problemele casnice si respecta-ti treburile si indatoririle casnice. Vei descoperi ca, cu cat faci mai multe acasa, cu atat mai multi vor fi inspirati pentru a te ajuta. S-ar putea sa iti fie dificil sa te conectezi cu anumite persoane, asa ca ar putea fi cel mai bine sa iti acorzi putin timp singur.

TAUR

Probabil ca arati destul de bine, dar este posibil sa te simti foarte atragator emotional. Aceasta ar putea fi una din acele zile in care te uiti in oglinda si crezi ca vezi monstrul lui Frankenstein. Aceasta este o zi minunata pentru a te rasfata putin. Mergi la un coafor si la un masaj, mergi la o sauna sau jacuzzi in timp ce esti cu prietenul cel mai apropiat. Delecteaza-te cu un suc de fructe la bar. O sa te simti mai bine!

GEMENI

Cateva comisioane importante ar veni ca o usurare binevenita pentru a scapa de comunicarile intense pe care le-ai purtat cu oamenii in ultima vreme. Toata aceasta intensitate este interesanta, dar iti ocupa mai mult timp decat doresti. Abia ai timp sa te ocupi de treburile tale, cu atat mai putin de cele ale altora. Daca incepi sa te simti in punctul de izbucnire, apeleaza-ti propriul time-out personal. Un dus sau te-ar face sa vezi o lume mai buna.

RAC

Problemele banesti ar putea sa iti solicite atentia astazi. Este posibil ca cheltuielile neobisnuite sa-ti epuizeze rezervele, deci ar trebui sa faci cateva economii. Venitul tau este, insa, probabil acelasi, daca nu putin mai mare. Prin urmare, aceasta este doar o situatie temporara, iar conturile tale ar trebui sa revina la normal in timp, desi poate fi necesara o anumita prudenta cu privire la cheltuieli. Lucreaza creativ la bugetul tau si incearca sa te relaxezi.

LEU

Daca o anumita neclaritate asupra obligatiilor sociale te streseaza la maxim, astazi vei reusi sa obtii ceva sigur. Incearca sa te incanti cu o cina linistita sau sa inchiriezi filmul preferat sau doar sa te racoresti cu bautura preferata. Nu este egoist sa vrei sa fii singur. E ceva sanatos. Este posibil ca prietenii tai sociali sa nu inteleaga aceasta faza interioara prin care treci, dar in cele din urma ei o vor accepta. Incearca sa fii sincer cu nevoile tale si vei reusi sa iti pastrezi prietenii aproape.

FECIOARĂ

Astazi este posibil sa participi la cel putin un eveniment si, prin urmare, poti intalni niste oameni foarte interesanti, cu profesii neobisnuite. Asteapta-te sa auzi cateva povesti bizare, unele adevarate, altele care sunt clar exagerate. Din toate aceste povesti prietenoase, ai putea obtine informatii utile. Noteaza-le, astfel incat sa iti poti aminti totul mai tarziu.

BALANȚĂ

Astazi te poti confrunta cu o criza de valori. Cineva de care iti pasa ar putea avea nevoie sa faci ceva pentru el si nu te simti confortabil. Acest lucru te-ar putea pune intr-o pozitie dificila. Probabil ca nu vei dori sa o faci, dar prietenul tau are nevoie de ajutorul tau. Ia in considerare orice situatie posibila inainte de a spune da sau nu. Gandeste-te la modul in care rezultatele te-ar putea afecta.

SCORPION

Vine o perioada a noilor inceputuri si indiferent daca esti constient sau nu, esti mai mult decat pregatit sa te ocupi de noi provocari. Ai capacitatea de a face un pas major, asa ca de ce sa nu il faci? Tot ce este necesar poate fi un pic de efort din partea ta. Da-ti seama care ar fi jobul tau ideal si apoi urmareste-l.

SĂGETĂTOR

Tot ceea ce incerci sa faci astazi este probabil sa se dovedeasca foarte bun. Ai o natura ambitioasa, asa ca, in toate cazurile, profita de aceste conditii favorabile pentru a iti continua obiectivele legate de cariera. Vei reusi sa te concentrezi si sa intelegi clar ce trebuie facut pentru a merge mai departe. Mergi inainte si incepe. Nu este absolut nimic care sa te tina in loc.

CAPRICORN

Ai atat de multe talente si o gama larga de abilitati, incat uneori iti este greu sa stii unde sa iti dedici eforturile. Astazi nu trebuie sa repeti greseala ta obisnuita de a incerca sa faci totul singur. Chiar si tu ai limitele tale! Ar fi mai bine sa faci un pas inapoi pentru a da prioritate listei tale enorme de nevoi. Concentreaza-te doar pe una sau doua sarcini importante, mai degraba decat sa amesteci lucrarile mari cu cele mici.

VĂRSĂTOR

O noua si interesanta potentiala relatie de dragoste ar putea sa apara in viata ta astazi. Acest lucru este potrivit pentru a fi genul de atractie instantanee care iti stabileste nervii si furnicaturile. Indiferent daca decizi sau nu sa urmaresti aceasta atractie, depinde, desigur, de situatia ta, dar orice ai decide, probabil ca te vei bucura sa simti acest fior.

PEȘTI

Pentru a realiza relatii mai armonioase, incearca sa intelegi motivatiile celor cu care traiesti si lucrezi. Analizeaza aspectele ascunse ale fiecarei personalitati pentru a ajunge la adevar. Este posibil ca cineva sa incerce sa-ti forteze mana si sa schimbe modul in care vezi lucrurile pentru a te dezavantaja. Pana in prezent, ai fost orbit de o situatie.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
239 locuitori

Butuceni este un sat din cadrul comunei Trebujeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 35 km de oraşul Orhei şi la 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 239 de oameni. Satul Butuceni a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.