05 iunie 2019, 02:00 Caleidoscop views 11818
Cele mai frumoase femei ale zodiacului
05 iunie 2019, 02:00 Caleidoscop views 11818

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sînt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor Pesti sau dupa originalitatea femeilor Sagetator, in timp ce altii se dau in vant dupa femeile Gemeni. Pana la urma, toate zodiile au farmecul lor.

Iata care sînt trasaturile reprezentative ale femeilor in functie de zodia din care fac parte, potrivit astrologilor de la Hybridtechcar.com.

Berbec

Femeile Berbec lasa putina lume indiferenta la farmecul lor. Cine le-a vazut, cu greu le poate uita. Sînt armonioase, luptatoare, traiesc pentru a iubi si pentru a fi iubite. Le place sa se imbrace astfel incat hainele sa le contureze foarte bine curbele apetisante.

Femei Berbec celebre: Reese Witherspoon, Emma Watson, Keira Knightley.

Taur

Primul lucru care te atrage la o femeie Taur este gentiletea. Iar cand ajungi sa o cunosti iti vei da seama ca in spatele acestei aparente sensibiltati se afla o vointa de fier si nervi de otel. Femeile Taur se imbraca cu gust, le plac hainele si cosmeticele scumpe, de calitate. Nu stau niciodata in umbra.

Femei Taur celebre: Renee Zellweger, Uma Thurman, Penelope Cruz.

Gemeni

Nu degeaba sînt zodii duale. Femeile Gemeni isi schimba repede starea de spirit si sînt aproape imposibil de urmarit. Acum sînt dive blonde, vampe, cu buze rosii si unghii puse la punct, acum sînt modeste, gospodine, fete de casa. Frumusetea femeilor Gemeni este ambigua, unora le place altora nu.

Femei Gemeni celebre: Angelina Jolie, Nicole Kidman, Marilyn Monroe.

Rac

Femeile Rac sînt frumoase, stralucitoare, iubitoare, mame desavarsite si sotii fidele. Te vei intoarce intotdeauna la o femeie Rac. Chiar daca nu se numara printre cele mai frumoase, nu vor „iesi" din top 5.

Femei Rac celebre: Eva Green, Sofía Vergara, Meryl Streep.

Leu

Femeile Leu sînt recunoscute pentru frumusetea lor. Atrag imediat atentia prin look-ul si prin farmecul lor. Topesc si cea mai de gheata inima, cand zambesc. Cateodata se plictisesc de prea multa admiratie si se retrag. Nu se intampla des si nu le tine mult.

Femei Leu celebre: Sandra Bullock, Charlize Theron, Jennifer Lopez.

Fecioara

Femeile Fecioara nu se bucura de o frumusete ravasitoare, insa au un farmec aparte. Sînt personalitati atragatoare, incantatoare. Stiu cand sa atraga atentia, dar si cum sa tina la distanta admiratorii care nu li se par interesanti.

Femei Fecioara celebre: Salma Hayek, Sophia Loren, Cameron Diaz.

Balanta

Femeile Balanta sînt atragatoare si se pricep de minune sa capteze atentia barbatilor. Au fete expresive si maini frumoase, dar nu au gusturi foarte rafinate si pot strica imediat o aparitie din cauza hainelor cu care s-au imbracat sau din cauza coafurii neinspirat alese. Cateodata se simt rusinate de frumusetea lor si prefera sa stea in umbra.

Femei Balanta celebre: Catherine Zeta-Jones, Kate Winslet, Monica Bellucci.

Scorpion

Desi ele se considera perfecte, femeile Scorpion nu sînt frumuseti sclipitoare. Au, totusi, o senzualitate, un mister, o frumusete mai degraba exotica, ce lasa imediat urme in inimile barbatilor. Pentru a scapa de admiratorii neinteresanti, femeile Scorpion adopta tactica „scorpie periculoasa".

Femei Scorpion celebre: Julia Roberts, Sophie Marceau, Demi Moore.

Sagetator

Femeile Sagetator nu sînt ele foarte frumoase, insa au o carisma care atrage si inspira. Nu este cinstit nici sa spui despre ele ca sînt urate, caci au o frumusete aparte. Femeile Sagetator sînt, insa, foarte puternice, luptatoare, iar daca au hotarat sa cucereasca lumea, e cam greu sa le stai in cale.

Femei Sagetator celebre: Milla Jovovich, Scarlett Johansson, Kim Basinger.

Capricorn

Femeile Capricorn au o frumusete obisnuita, insa ele nu sînt foarte interesate de parerea celorlalti. Sînt prea egocentriste ca sa le pese de ce spun altii despre frumusetea lor. Au alte prioritati. Sînt neglijente in ceea ce priveste aspectul si nu se dau in vant dupa ultimele noutati in materie de moda si stil.

Femei Capricorn celebre: Vanessa Paradis, Marlene Dietrich, Sienna Miller.

Varsator

Femeile Varsator sînt frumoase, atragatoare, stralucitoare. Sînt voluptoase, iar pentru formele lor apetisante, barbatii le iarta cele cateva kilograme in plus. De cele mai multe ori sînt admirate de la distanta pentru ca sînt foarte pretentioase, arogante si nu accepta usor compania unui barbat.

Femei Varsator celebre: Jennifer Aniston, Mischa Barton, Denise Richards.

Pesti

Femeile Pesti sînt unele dintre cele mai frumoase ale zodiacului. Sînt focoase, misterioase, cu bun gust. Nu vor da niciodata gres cu o tinuta, pentru ca o studiaza indelung. Cand le place un barbat isi ascund foarte bine sentimentele.

Femei Varsator celebre: Jennifer Love Hewitt, Eva Herzigova, Drew Barrymore.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Cuvinte cheie:

femei , zodie , frumusete , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
111 locuitori

Sătuc este un sat din cadrul comunei Pelinei, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 111 oameni. Satul Sătuc a fost înființat în anul 1932.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.