Arată noutățile începînd cu...

eye 15195 Vizualizări

Cît de generos este el, în funcţie de zodie


Foto: unica.ro

Generozitatea unui bărbat depinde de educaţia primită, de bugetul de care dispune, dar mai ales de semnul zodiacal sub care s-a născut. Vezi cît de generos este el, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt chiar celebri pentru generozitatea lor. Dacă ţine la tine, îţi va cumpăra luna de pe cer, o lună de-a lui Saturn şi cîteva hectare pe Venus. Nu trebuie să-ţi faci griji nici de cadourile de sărbători, nici de aniversări, berbecii sunt foarte galanţi.

Taur

Taurii cumpără cadouri scumpe şi sunt foarte generoşi cu timpul lor după ce au făcut o prostie. Dacă în rest sunt cam încăpăţînaţi şi egoişti, după ce ţi-au greşit cu ceva, portofelul nu pare să mai aibă limite.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt foarte chibzuiţi cu banii lor şi generozitatea nu pare să se extindă nici spre timpul pe care ţi-l acordă. Dacă vrei ca un nativ din gemeni să fie generos, mai bine cauţi unul cu ascendent în berbec.

Rac

Racii sunt de-a dreptul zgîrciţi şi nu prea ai şanse să vezi cadouri scumpe de la ei. Chiar şi cei mai avuţi dintre reprezentanţii zodiei sunt chibzuiţi cu banii şi nu aruncă veniturile muncite din greu aiurea pe obiecte nefolositoare.

Leu

Leii sunt generoşi şi foarte largi la pungă. Pentru că sunt carismatici şi au succes, leii au şi banii necesari unui trai plin de mici atenţii. Dacă vrei să trăieşti bine, suceşte minţile unui leu.

Fecioară

Fecioarele sunt destuld e calculate, dar atunci cînd iubesc cu pasiune, uită de rezerve. Generozitatea bărbaţilor fecioară nu cunoaşte limite, atîta timp cît relaţia merge bine.

Balanţă

Balanţele sunt destul de zgîrcite, dar nu uită să cumpere cadouri frumoase la aniversări şi zile de naştere. Dacă generozitatea înseamnă pentru tine să-ţi ofere timp şi energie, atunci ai cîştigat lozul cel mare, cu banii stă mai prost.

Scorpion

Scorpionii sunt destul de zgîrciţi, dar nu din răutate, ci pentru că nu văd rostul cheltuielilor pentru pură plăcere. Fiind foarte echilibraţi în privinţa banilor, nativii acestei zodii nu prea investesc în mofturi.

Săgetător

Săgetătorii sunt destul de generoşi, dar nu trebuie să exagerezi cu cerinţele. Lasă-l să îţi cumpere el cadouri şi să facă pe cavalerul, deoarece dacă începi tu să ridici pretenţii, se va enerva repede şi va „închide robinetul".

Capricorn

Capricornii sunt aproape la fel de zgîrciţi ca racii, deşi un asemenea nivel este greu de atins. Nu te aştepta la cadouri scumpe, la surprize şi vacanţe costisitoare. Dacă te iubeşte, s-ar putea să facă o excepţie sau două, aşa că dacă primeşti ceva de la el, bucură-te repede, cine ştie cînd mai apuci din nou aşa onoare.

Vărsător

Vărăstorii sunt atît de generoşi încît riscă să dea faliment în fiecare lună, după salariu. Dorinţa lor de a binedispune pe toată lumea îi duce spre pierzanie, deoarece ar cumpăra orice ca să intre în graţiile persoanei iubite.

Peşti

Nativii din peşti sunt foarte romantici dar foarte zgîrciţi. Dacă te întrebai cît de generos este el, în funcţie de zodie, află că aproape deloc. Deşi iubeşte să cumpere lucruri frumoase pentru casă şi familie, nu prea aruncă banii pe cadouri şi surprize pentru tine.

Cuvinte cheie:

astrologie , barbați , caracter

Localităţile Moldovei şi diasporei

Duruitoarea

Statut:
Sat
Prima atestare:
1755
Populația:
379 locuitori

Duruitoarea este un sat din cadrul oraşului Costeşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Rîșcani și la 208 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 379 locuitori. Satul Duruitoarea a fost menționat documentar în anul 1755.

Citeşte mai departe