Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 312 Vizualizări

Petreceți cel mai bun weekend alături de artiști la Festivalul de muzică Faces of Friends


Festivalul Internațional de Muzică Faces of Friends s-a întors! Vă invităm în perioada 24-25 septembrie ora 18.00 în Piața Independenței din orașul Cahul, unde puteți petrece două zile de neuitat într-o atmosferă prietenoasă alături de cei mai populari artiști ai scenei naționale și vă puteți bucura doar de muzică și interpretare live de la legendele moldoveneşti.

Este a cincisprezecea oară cînd se va organiza acest eveniment de cult de importanță majoră pentru țara noastră. „Faces of Friends” își va încînta oaspeții cu emoții inedite și cele mai bune hituri de la artiști la modă. Pe scena festivalului vor evolua: Catalina Cara, Satoshi, Cosmos in Buzunar, Lidia Isac, Prima Dragoste, Lanjeron si DJ Mars, precum si îndrăgita formație Cuibul și deținătorii prestigiosului loc II la Eurovision 2017 SunStroke Project.

Sergey Orlov, organizator al evenimentului, producător: „Nume absolut noi, 8 artiști de genuri complet diferite, inclusiv interpreți tineri care, ca întotdeauna, vor deschide festivalul nostru. În cadrul turneului, care se face în Moldova, datorită unui grant din SUA, va evolua Lidia Isac cu programul The Great American Songbook, care circulă deja se desfășoară cu succes în Moldova, și, bineînțeles, vor fi legende pe care toată lumea le cunoaște – una dintre cele mai valoroase formații din Moldova, Ciubul, dar și laureații Eurovision, trupa SunStroke Project.”

Partenerii proiectului sînt DAAC HERMES, S.A., Moldretail Group S.R.L. ( Linella ), GEELY AUTO, Orange.

Organizatorii evenimentului – AC „Festival” și primăria municipiului Cahul.

 

Cuvinte cheie:

Festival , muzica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Grigoreşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
1278 locuitori

Grigoreşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată pe malul stîng al rîului Răut, la 43 km de oraşul Sîngerei şi la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1278 de oameni. Satul Grigorești a fost întemeiat în anul 1902.

Citeşte mai departe