Mergi spre compartimentul: Muzica
16 septembrie 2022, 12:30 Muzica uşoară views 1536
Radu Sîrbu dupa remixul piesei Dragostea din tei revine cu un videoclip
16 septembrie 2022, 12:30 Muzica uşoară views 1536

Radu Sîrbu dupa remixul piesei Dragostea din tei revine cu un videoclip

La scurt timp după lansarea celui mai nou single “În Ochii Tăi” și al remixului “Dragostea din tei”, Radu Sirbu continuă să ne bucure cu alt material nou. De data aceasta interpretul lansează pentru fanii săi un videoclip muzical pentru cel mai recent single al său “În Ochii Tăi”.

Videoclipul a fost filmat și produs în România de către tânără echipă Rassada Music și a fost creat conceptual ca și cum am pătrunde în arhiva personală al artistului alături și partenera să, Sianna.

”Nu mi-a fost dificil să joc acest rol și mi-a plăcut mult ideea videoclipului din prima. Viața noastră este suficient de colorată și uneori bate filmul, deci nu mai e nevoie să inventăm alte scenarii, așa că pur și simplu am mers pe lucruri trăite și am avut destule în acești mulți ani de relație. Trăim într-o lume în care cuplurile vor să pară perfecte deși știm foarte bine cîtă perfecțiune poate exista între doi oameni imperfecți… Noi nu ne-am axat niciodată relația pe perfecțiune din contra am recunoscut că ne certăm, că greșim dar suntem dispuși să facem sacrificii și să mergem înainte pentru că unde există iubire, trebuie să existe și soluții… Pînă la urmă că să citez finalul acestui videoclip: iubirea trebuie să fie un pic de nebunie”, a spus Radu Sîrbu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Radu Sîrbu , piesă , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2248 locuitori

Burlăceni este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Greceni și Burlăceni. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Cahul și la 187 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2248 de oameni. Satul Burlăceni a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.