Mergi spre compartimentul: Muzica
16 mai 2022, 10:30 Muzica moldovenească views 2199
Trenulețul nu se oprește aici: Zdubii și Frații Advahov promit noi colaborări
Foto: facebook.com/fratiiadvahov
16 mai 2022, 10:30 Muzica moldovenească views 2199

Trenulețul nu se oprește aici: Zdubii și Frații Advahov promit noi colaborări

Reprezentanții țării noastre la Eurovision au venit cu un mesaj video unde au mulțumit pentru susținerea primită, după ce s-au clasat pe locul șapte, în marea finală a concursului internațional?

Formația „Zdob și Zdub” și Frații Advahov nu se opresc aici și promit că vor veni cu noi colaborări „Am rămas impresionați de impactul pe care l-a avut Trenulețul și copleșiți de emoții cînd am văzut susținerea publicului ieri pe scena de la Torino”, a menționat dirijorul și violonistul Vasile Advahov, scrie moldovenii.md cu referire la SHOK.md.

Potrivit lui Vasile Advahov „totul a pornit de la prietenia ”, cu solistul trupei Zdob şi Zdub, Roman Iagupov.

„Ne-am întîlnit pe timp de pandemie și am decis să facem ceva ca să ridicăm muzica în Moldova, să ridicăm cultura și să facem că țara noastră să iasă în evidență. Ne-a reușit.

Am rămas impresionați de impactul pe care l-a avut Trenulețul și copleșiti de emoții cînd am văzut susținerea publicului ieri pe scena de la Eurovision. Asta ne motivează și mai mult să vă aducem piese frumoase în continuare! Vă mulțumim!”, a menționat Vasile, pe Facebook.

Roman Iagupov a adăugat: „Am unit diaspora, toți oamenii. Eu am făcut rock and roll, dar Vasile cu Vitalie folclor. Trăiască Moldova!”.

 

Sursa: shok.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
2843 locuitori

Drochia este un sat şi comună din raionul Drochia. Drochia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2843 de oameni. Satul Drochia a fost menționat documentar în anul 1777.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.