Mergi spre compartimentul: Muzica
30 aprilie 2022, 12:00 Muzica views 2718
Zdob şi Zdub şi fraţii Advahov au cîntat în avionul cu care au zburat spre Torino
30 aprilie 2022, 12:00 Muzica views 2718

Zdob şi Zdub şi fraţii Advahov au cîntat în avionul cu care au zburat spre Torino

Formația Zdob și Zdub și frații Advahov, care reprezintă Moldova la Eurovision, în acest an, au plecat la Torino, acolo unde se va desfășura cea de-a 66-a ediție a festivalului. Artiștii au cîntat în avionul cu care au zburat spre Italia, iar cei prezenți în aeronavă i-au filmat și i-au aplaudat.

În cadrul unei conferințe de presă, trupa "Zdob şi Zdub" a dat asigurări că a pregătit multe surprize pentru public, inclusiv vestimentare. Piesa "Trenuleţul" va fi cîntată în varianta originală şi va răsuna în prima semifinală pe scena Eurovision, în data de 10 mai la Torino. Artiştii sînt cu numărul 9 în program, transmite moldovenii.md cu referire la publika.md.

Casele de pariuri arată că Eurovision ar putea fi cîştigat de Ucraina, iar piesa "Trenuleţul" se poziţionează, în clasamentul pariurilor, pe locul 29.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Zdob şi Zdub , Eurovision , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1573
Populația:
1147 locuitori

Halahora de Sus este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Halahora de Jos,  Halahora de Sus, Chirilovca. Satul Halahora de Sus se află la o distanță de 15 km de oraşul Briceni, la 36 km de staţia de cale ferată Ocniţa şi la 223 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1147 de oameni. Prima atestare documentară a satului Holohoreni din ţinutul Hotin datează din mai 1573.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.