Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 1102 Vizualizări

Un interpret din R.Moldova a cucerit jurații de la un concurs de voce din Rusia


Maxim Zavidia a devenit participant al show-ului rus „Golos”. El a impresionat juriul cu o voce impecabilă. A întors toți jurații, cu excepția lui Leonid Agutin, transmite Noi.md cu referire la shok.md.

Interpretul a primit aplauze furtunoase de la public. Juriul a spus că vocea lui are un potențial mai mare, care trebuie descoperit. Chiar dacă a fost un pic criticat de Dima Bilan, Maxim l-a ales pe el și face parte din echipa lui.

„Eu sînt la „Golos”. Nu-mi vine să cred că totul s-a întîmplat anume așa! Am depus tot ce am putut…Și, la drept vorbind, sînt mîndru de ce mi-a ieșit. Îi mulțumesc fiecărei persoane care m-a susținut! Îi mulțumesc lui Dima Bilan pentru oportunitatea de a mă afla în echipa lui. Înainte ne așteaptă multe lucruri interesante”, scrie Maxim.

Interpretul a ales să evolueze cu piesa „Say something” și i-a cucerit pe Dima Bilan, Pelageya și Alexander Gradsky.

Despre impresiile pe care le-a trăit pe scenă, dar și despre preferințele pe care le-a avut în favoarea mentorului Dima Bilan, Maxim a povestit în video de mai jos.

Deși alesese întîi economia, muzica l-a atras pe terenul său. În 2011, Maxim Zavidia, student la ASEM care obișnuia să fredoneze piesele preferate de la MTV, alege să participe la un concurs de muzică. Și a fost cu succes, pentru că a obținut locul întîi. Și de bun augur a fost, fiindcă au urmat multe alte concursuri, prietenia muzicală cu Samir Loghin, Eurovisionul din 2016, piese noi și recunoașterea largă a lui Maxim Zavidia în showbizul autohton și peste hotare.

Cuvinte cheie:

Rusia , Moldova , muzica , concurs

Localităţile Moldovei şi diasporei

Palanca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2020 locuitori

Palanca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Palanca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Stefan Vodă și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Palanca a fost menționat documentar în anul 1447.

Citeşte mai departe