Mergi spre compartimentul: Muzica
27 septembrie 2021, 11:30 Muzica views 2691
Moldoveanul Andrei Serjant i-a făcut pe jurații de la Superstar să plîngă
27 septembrie 2021, 11:30 Muzica views 2691

Moldoveanul Andrei Serjant i-a făcut pe jurații de la Superstar să plîngă

Este din Chișînău, are 21 de ani și își cîștigă banii cîntînd pe stradă. A renunțat în clasa a 9-a la un liceu normal și s-a mutat la colegiu pentru că, spune el, era mai ușor.

După interpretarea lui Andrei Serjant, juratului Marius Moga i-au dat lacrimile: „Mă uităm la ține și credeam că tot ce cînți e gata înregistrat, nu ai nici o grseala...ești artist, Andrei! Locul tău nu e pe stradă”, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

Carla's Dreams, jurat Suprestar: „De la începutul audițiilor eu mai mîndru nu m-am simțit. Asta a fost absolut superb.”

Andrei Serjant își dorește să facă muzică pentru că nu vrea să devină sedentar. A început să cînte după ce a văzut un film despre un chitarist, nu își amintește cum se numea, și a două zi l-a rugat pe tatăl lui să-i cumpere chitară. A învățat singur de pe internet, iar apoi a încercat și cu vocea.

A început să cînte pe stradă în 2015. Văzuse un băiat pe stradă și se gîndea dacă ar putea și el să facă asta. S-a dus de mai multe ori, dar nu a avut curaj să scoată chitară. Într-un final și-a făcut curaj și a cîntat și a strîns și ceva bani.

După ce a văzut că e apreciat pe stradă, cu banii adunați și-a plătit cîteva lecții de canto. De 6 ani, cînta pe stradă. Au regulă de două ore – o regulă a străzii, pentru a nu cînta unii peste alții. Programul se face in funcție de ora la care ajungi. Toți îl respectă și sînt foarte uniți. Părinții lui nu i-au interzis să cînte pe stradă. Sînt bucuroși că își cîștigă singur banii. I s-a mai întîmplat să-i spună oameni pe stradă că e cerșetor, că mai bine s-ar duce să muncească.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
22 locuitori

Vadul-Leca Nou este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 40 km de orașul Telenești şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 22 de oameni. Satul Vadul-Leca Nou a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.