Mergi spre compartimentul: Muzica
21 mai 2021, 12:40 Muzica views 4028
Natalia Gordienko va ajunge în Cartea Recordurilor Guinness
21 mai 2021, 12:40 Muzica views 4028

Natalia Gordienko va ajunge în Cartea Recordurilor Guinness

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după ce de-a doua semifinală a concursului Eurovision, reprezentanta Moldovei, Natalia Gordienko, a declarat că a reușit să doboare un record. Aceasta susține că ultima notă din piesă a durat 17 secunde, fiind cea mai lungă din istoria concursului.

„Am reușit cea mai lungă notă. Am reușit recordul Guiness al Eurovision-ului, ultima notă a durat 17 secunde, a fost cea mai lungă notă”, a declarat Natalia Gordienko.

Potrivit site-ului eurovision.tv, cea mai lungă notă interpretată pînă astăzi în cadrul concursului a durat 13 secunde, performanța fiind reușită în 1992 de către reprezentanta Maltei.

Menționăm că Moldova s-a calificat în finala concursului Eurovision 2021 alături de alte nouă țări care au fost votate de public pentru a merge mai departe în competiție.

Finala concursului va avea loc sîmbătă, 22 mai.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Natalia Gordienco , record , Eurovision

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1492
Populația:
476 locuitori

Bursuc este un sat din cadrul comunei Japca, raionul Floreşti. Localitatea se află la o distanţă de 70 km de oraşul Florești şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Bursuc a fost menționat documentar în anul 1492.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.