Mergi spre compartimentul: Muzica
20 mai 2021, 12:00 Muzica views 3458
Eurovision: Natalia Gordienko va urca astăzi pe scena de la Rotterdam
20 mai 2021, 12:00 Muzica views 3458

Eurovision: Natalia Gordienko va urca astăzi pe scena de la Rotterdam

Astăzi va avea loc cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, iar pe scena de la Rotterdam va urca şi reprezentanta ţării noastre, Natalia Gordienko cu piesa "Sugar". Casele de pariuri îi prezic locul 25.

Alături de Moldova, vor concura alte 16 ţări. Doar zece vor ajunge în marea finală de sîmbătă.

Natalia Gordienko va fi a şaptea care va evolua pe scenă. Într-un mesaj pe Facebook, artista menţionează că moldovenii nu pot vota pentru reprezentata ţării noastre şi îi roagă pe fanii ei din întreaga lume să o susțină cu un vot, ca să ajungă în marea finală.

Prima semifinală a avut loc în 18 mai. Atunci, reprezentanţii a 16 ţări au evoluat într-un spectacol grandios. Doar zece dintre ei au ajuns în finală, printre ei, cîntăreţii din Ucraina, Rusia, Azerbaidjan, Cipru şi Malta. Celor 20 de finalişti li se vor alătura sîmbătă reprezentanţii ţării gazdă, Ţările de Jos, şi ai celor cinci mari organizatori - Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie. În continuare, Italia este favorita caselor de pariuri pentru cîştigarea ediţiei de anul acesta.

Competiţia muzicală, cu o lungă tradiţie în spaţiul european, a ajuns la ediţia cu numărul 65 după ce anul trecut nu s-a putut desfăşura din cauza pandemiei de COVID-19.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , Natalia Gordienco

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2498 locuitori

Chiriet-Lunga este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chiriet-Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de municipiul Comrat și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 2498 de oameni. Satul Chiriet-Lunga a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.