Mergi spre compartimentul: Muzica
15 ianuarie 2021, 11:42 Muzica views 2846
Cătălin Josan lansează „S-a dus amorul” - o nouă piesă, pe versurile lui Mihai Eminescu
15 ianuarie 2021, 11:42 Muzica views 2846

Cătălin Josan lansează „S-a dus amorul” - o nouă piesă, pe versurile lui Mihai Eminescu

După o pauză de cîțiva ani, interpretul Cătălin Josan revine în forță cu un nou superhit, intitulat „S-a dus amorul”. Melodia suavă este semnată chiar de el, iar versurile aparțin marelui poet, Mihai Eminescu.

Deloc întîmplător, premiera a avut loc pe 15 ianuarie, 2021, cu ocazia împlinirii a 171 de ani de la nașterea poetului, transmite NOI.md.

„S-a dus amorul” este o piesă despre dragoste apusă, pentru care artistul a colaborat cu studioul Cruen Productions de la Chișinău. Aceasta nu este prima melodie interpretată de Cătălin Josan pe versurile lui Mihai Eminescu. „De-aș avea”, un remake după Ștefan Petrache, s-a bucurat de un succes uriaș în Republica Moldova.

„Țin foarte mult la „S-a dus amorul” pentru că este prima dintr-o serie de piese pe care le-am compus într-o perioadă deloc ușoară, dar care m-a întărit mult,” comentează artistul. „Nu regret deloc sacrificiile făcute, în care am fost alături de oamenii acestei țări atunci cînd a fost cea mai mare nevoie, iar ei, la rîndul lor, m-au inspirat să rămîn autentic. În rezultat, am compus muzică ce mă reprezintă.”

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , Mihai Eminescu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
1444 locuitori

Coşerniţa este un sat şi comună din raionul Criuleni. Coşerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1444 de oameni. Satul Coșernița a fost menționat documentar în anul 1680.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.