Mergi spre compartimentul: Muzica
23 ianuarie 2020, 15:30 Muzica views 4661
Valentin Uzun ș Irina Kovalsky intră în forță în competiția Eurovision 2020 (Audio)
23 ianuarie 2020, 15:30 Muzica views 4661

Valentin Uzun ș Irina Kovalsky intră în forță în competiția Eurovision 2020 (Audio)

Două voci de excepție, artiști în adevăratul sens al cuvîntului, Valentin Uzun și Irina Kovalsky au hotărît să își unească forțele pentru a cîștiga selecția națională a concursului Eurovision 2020.

"Moldovița", este melodia care sper ei să le poarte noroc și cu care își propun să cucerească scena de la Eurovision și să farmece publicul european.

"Cu doamne ajută! Participanți al Eurovision 2020! Valentin Uzun și Irina Kovalsky! Contăm pe sprijinul vostru prieteni! Vrem doar să vă rugați pentru noi, să ne țineți pumnii și doriți-ne un sincer succes", a scris Irina Kovalsky pe pagina sa de facebook.

Artista a menționat că își doresc din suflet să reprezinte cu demnitate această țară mică, însă foarte bună și primitoare, pe nume Moldova.

"Melodia noastră - Moldovița prezintă carisma noastră, viața noastră, țara noastră. Sîntem moldoveni - un popor vesel, iată de ce am compus această melodie pentru a participa cu ea la concurs, iar ceea ce se va întîmpla pe scenă va fi creat din toată inima Hai Moldova! Hai Moldovița!", a mai scri Irina.

De menționat că în acest an avem multe nume sonore în lista concursanților de la Eurovision, printre care: Pasha Parfeny, Diana Rotaru ș.a.

În acest an, cea de-a 65 ediție a Concursul Muzical Eurovision 2020 va avea loc în Rotterdam, Olanda, asta după ce în 2019 marele cîștigător al concursului a devenit Duncan Laurence cu melodia Arcade.

41 de țări vor participa la ediția din 2020. Bulgaria și Ucraina au revenit în concurs după ce au absentat în 2019, iar Muntenegru și Ungaria s-au retras.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , muzica , Irina Tarasiuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
773 locuitori

Bilicenii Noi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile lipovanca, Bilicenii Noi, Mîndreștii Noi. Localitatea se află la 15 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 773 de oameni. Satul Bilicenii Noi a fost atestat documentar în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.