Mergi spre compartimentul: Muzica
09 octombrie 2019, 18:30 Dansul moldovenesc views 5710
Ansamblul „Joc” va evolua în capitala de nord a Rusiei pentru prima dată în 30 de ani! (Foto)
09 octombrie 2019, 18:30 Dansul moldovenesc views 5710

Ansamblul „Joc” va evolua în capitala de nord a Rusiei pentru prima dată în 30 de ani! (Foto)

Celebrul Ansamblu Academic Național de dansuri populare „Joc" va ebolua în capitala de nord a Rusiei - Sankt Petersburg - pentru prima dată în 30 de ani în cadrul Festivalului Internațional „Dobrovidenie".

Despre aceasta a declarat Președintele Moldovei, Igor Dodon, care va participa la acest eveniment, transmite Noi.md.

Șeful statului a scris pe pagina sa de socializare că, în drum spre orașul Așgabat, unde în perioada 10-11 octombrie va avea loc summit-ul CSI, el a făcut o escală de cîteva ore în orașul Sankt-Petersburg, pentru a participa la ceremonia de deschidere a celei de-a 4-a ediții a Festivalului Internațional „Dobrovidenie".

"Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, în capitala de nord a Rusiei va evolua renumitul Ansamblu Academic Național de dansuri populare „Joc". Le doresc artiștilor noștri extraordinari victorie la Festival!", a menționat președintele Moldovei.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
230 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Cotovca alcătuia 230 de oameni în anul 2001. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.