21 aprilie 2016, 15:30 Personalități views 7514
Un angajat al IP Bender – campion la proba semimaraton (Foto)
21 aprilie 2016, 15:30 Personalități views 7514

Un angajat al IP Bender – campion la proba semimaraton (Foto)

La 17 aprilie, Poliția nu numai că a asigurat ordinea publică și buna desfășurare a celui de-al 2-lea Maraton Internațional Chișinău, сare a avut loc în Piața Marii Adunări Naționale, dar a și participat la propriu la eveniment.

La competiție au concurat peste 15 000 de persoane din 50 de țări ale lumii. La alegere, participanții au parcurs distanţe de 42, 21, 10 şi 3 kilometri.

În cadrul Maratonului sportiv, la proba semimaraton (21 km) a luat parte și un angajat al IP Bender, poliţist al Serviciului Patrulare, sergentul Nicolae Gorbuşco, membru al lotului naţional la atletică. Astfel, printre cei 5000 de participanţi, polițistul a ajuns la finiş primul, devenind campion, rezultatul lui fiind de 1 oră și 9 minute.

Reamintim că în luna aprilie 2015, Nicolae Gorbuşco a participat la Jocurile Europene din or. Baku, unde la proba 3000 de metri cu obstacole s-a plasat, la fel, pe locul întîi.

De asemenea, un grup de angajați ai Direcției generale urmărire penală a Inspectoratului General al Poliției au participat la competiție, alergînd alături de alți amatori ai sportului. Promovarea unui mod de viață sănătos și antrenarea rezistenței fizice este esențială pentru o mai bună desfășurare a activității polițienești și atingerea performanțelor în activitate.

Primul Maraton Internațional de la Chișinău a avut loc anul trecut, atunci au participat 10 000 de atleți din 30 de țări ale lumii.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

maraton , sport , Bender , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
319 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Chişcăreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 319 oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.