13 septembrie 2022, 09:40 Realitatea moldovenească views 10087
Maia Sandu a comentat problema privind demisia de la președinție și dizolvarea Guvernului
Foto: ipn.md
13 septembrie 2022, 09:40 Realitatea moldovenească views 10087

Maia Sandu a comentat problema privind demisia de la președinție și dizolvarea Guvernului

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, dă asigurări că Guvernul nu va demisiona și nici Parlamentul nu va fi dizolvat. Totodată, aceasta va rămîne în funcția de șefă a statului. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției din 12 septembrie a emisiunii „Новая неделя” с Анатолием Голя de la TV8.

„Lumii îi place să vorbească, să propună. Trăim într-o țară democratică, fiecare are libertatea de exprimare și fiecare o poate folosi așa cum își dorește”, a punctat Maia Sandu.

„Avem o treabă foarte serioasă. Avem o situație dificilă, dar avem o șansă, vom putea menține Republica Moldova în zona democrației doar dacă vom intra în Uniunea Europeană. Și acum avem această șansă, și vom lucra pentru a ne asigura că Moldova urmează această cale”, a subliniat președinta.

Totodată, aceasta a infirmat zvonurile, potrivit cărora consilierul prezidențial, Dorin Recean, ar fi numit în curînd, premier.

 

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , declarație , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
2712 locuitori

Speia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Speia alcătuia 2712 oameni în anul 2012. Satul Speia a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.