21 mai 2022, 11:35 Realitatea moldovenească views 1385
CNAS a finanțat ultima tranșă a indemnizațiilor pentru inapacitate de muncă
Foto: boxing.md
21 mai 2022, 11:35 Realitatea moldovenească views 1385

CNAS a finanțat ultima tranșă a indemnizațiilor pentru inapacitate de muncă

Casa Naţională de Asigurări Sociale a finanţat ultima tranşă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă pentru luna mai, în valoare de 16,9 milioane lei.

Indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă sînt destinate pentru aproximativ 20 mii de beneficiari, care sînt asiguraţi cu domiciliul sau reşedinţa în Republica Moldova şi şomeri cu drept la ajutor de şomaj, transmite moldovenii.md cu referire la ipn.md.

Mijloacele financiare pot fi ridicate de la bănci sau din orice oficiu poştal, indiferent de locul de domiciliu.

În luna mai, conform graficului de finanţare a prestaţiilor sociale, Casa Naţională de Asigurări Sociale a alocat mijloace financiare în valoare totală de 2751, 3 milioane lei.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.