Arată noutățile începînd cu...

eye 708 Vizualizări

În weekend benzina se va scumpi și mai mult


Foto: depositphotos.com

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat vineri, 13 mai, un nou preț maxim la produsele petroliere principale de tip standard, care va fi valabil începînd cu 14 mai.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 29,29 lei/litru (cu 16 bani mai mult), iar al motorinei fără denumire comercială – 27,66 lei/litru (cu 15 bani mai puțin), relatează Noi.md.

Prețurile altor tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual.

enzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. În același timp, este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

 

Localităţile Moldovei şi diasporei

Duruitoarea Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
912 locuitori

Duruitoarea Nouă este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Duruitoarea Nouă și Dumeni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Rîșcani și la 209 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 912 oameni. Satul Duruitoarea Nouă a fost menționat documentar în anul 1894.

Citeşte mai departe