11 ianuarie 2022, 14:30 Realitatea moldovenească views 2249
Noi prețuri plafon la carburanți: Cît ar putea costa mîine benzina și motorina
11 ianuarie 2022, 14:30 Realitatea moldovenească views 2249

Noi prețuri plafon la carburanți: Cît ar putea costa mîine benzina și motorina

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat noile prețuri plafon la carburanți. Astfel, mîine benzina și motorina s-ar putea scumpi.

Din data de 2 septembrie ANRE a început să stabilească iarăși prețurile maxime de vînzare cu amănuntul a carburanților, iar de atunci prețurile variază de la o zi la alta, transmite sputnik.md.

Prețul plafon ANRE pentru benzină și motorină - 12 ianuarie

Prețul pentru benzina cu cifra octanică 95 este de 21 de lei și 81 de bani pentru un litru, cu un ban mai mult față de ziua de 11 ianuarie. Prețul la motorină va crește cu patru bani și va costa 18 lei și 49 de bani.

De menționat că produsele petroliere s-au scumpit pe parcursul lunilor septembrie - octombrie, anul trecut. Însă pe parcursul lunii noiembrie s-a atestat o scădere ușoară a prețurilor la combustibil. Din luna decembrie și pînă în prezent s-a atestat o creștere semnificativă

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

ANRE , preţ , combustibil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.