Arată noutățile începînd cu...

eye 1025 Vizualizări

În Moldova, benzina și motorina continuă să se ieftinească


Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat miercuri, 24 noiembrie, un nou preț maxim la produsele petroliere principale de tip standard, valabil din 25 noiembrie.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va fi 21,02 lei/litru (cu 3 bani mai puțin), iar al motorinei fără denumire comercială – 18,17 lei (cu 6 bani mai puțin), transmite Noi.md.

Prețurile la alte tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual.

Este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

Benzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Popovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
981 locuitori

Popovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 981 de oameni. Satul Popovca a fost menționat documentar în anul 1886.

Citeşte mai departe