08 noiembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2376
Începînd de astăzi se iterzic nunțile și mesele festive
08 noiembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2376

Începînd de astăzi se iterzic nunțile și mesele festive

Începînd cu 8 noiembrie intră în vigoare mai multe prevederi din ultima hotărîri a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Astfel, din această dată se interzic festivitățile.

„Începînd cu 8 noiembrie 2021, punctul 4.5 din anexa nr. 2 la Hotărîrea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr. 62 din 22 septembrie 2021 va avea următorul cuprins: „4.5. Se sistează organizarea și desfășurarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese de pomenire, mese festive)”, se arată în prevederea CNESP, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

Totodată, menționăm că de luni revin la studii elevii din școlile aflate în localitățile sub Cod Roșu de alertă. Decizia privind vaccanța de două săptămîni pentru acești elevi a fost aprobată în cadrul ședinței din data de 26 octombrie a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, unde a fost emisă o recomandare Ministerului Educației și Cercetării de a examina posibilitatea prelungirii vacanței de toamnă pentru elevii din instituțiile de învățămînt primar, gimnazial și liceal.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

nunta , restrictie , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
29 locuitori

Dobruşa este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Satul Dobrușa a fost menționat documentar în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.