26 iulie 2021, 10:10 Realitatea moldovenească views 2539
Oazu Nantoi, adus cu SMURD la Chișinău după ce a suferit un accident în Bulgaria
26 iulie 2021, 10:10 Realitatea moldovenească views 2539

Oazu Nantoi, adus cu SMURD la Chișinău după ce a suferit un accident în Bulgaria

În această dimineață, un echipaj SMURD din Republica Moldova l-a adus din Bulgaria la Chișinău pe deputatul Oazu Nantoi, care a suportat un traumatism, aflîndu-se în regiunea Montana, Bulgaria.

Intervenția terestră transfrontalieră a fost efectuată de un echipaj de medici și paramedici SMURD cu o ambulanță de tip C1. Pe parcursul drumului persoana a fost strict monitorizată de echipa calificată, fără de a suporta complicații. Bărbatul a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Conform datelor IGSU aceasta este a șaptea intervenție transfrontalieră terestră SMURD realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova.

 Deputatul Oazu Nantoi este pasionat de parașutism și îl practică din 1966, făcînd o pauză de 31 ani și revenind în 2004.

Nantoi este vicepreședintele Federației de Parașutism din R. Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Oazu Nantoi , salvatori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
801 locuitori

Ţipleşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Sîngerei și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 801 oameni. Satul Țiplești a fost menționat documentar în anul 1595.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.