19 iunie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 2845
În luna iunie toate prestațiile sociale au fost finanțate conform graficului, CNAS
19 iunie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 2845

În luna iunie toate prestațiile sociale au fost finanțate conform graficului, CNAS

A doua tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă în valoare de 16,2 milioane de lei a fost finanțată de Casa Națională de Asigurări Sociale. De asemenea, au fost alocați banii necesari pentru indemnizația de maternitate – 55,1 milioane de lei şi ajutorul de şomaj – 4,6 milioane de lei, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al CNAS, operațiunile de finanțare a prestațiilor de asigurări sociale pentru luna curentă au fost finalizate. Suma totală finanțată pentru toate prestațiile sociale pentru luna iunie este de 2111,43 milioane de lei.

Pe parcursul lunii au mai fost transferate mijloace bănești pentru toate tipurile de pensii, suportul financiar, alocații, indemnizații adresate familiilor cu copii, compensații, ajutorul social, ajutorul de deces etc.

Pentru a primi banii prin intermediul băncii, beneficiarii urmează să se adreseze către instituția la care a fost deschis contul bancar. Dacă persoana nu este deținătoare de card bancar, banii pot fi ridicați în orice oficiu poștal, indiferent de locul înregistrării la domiciliu.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

CNAS , indemnizatii , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
150 locuitori

Chetroasa este un sat din cadrul comunei Hruşova, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Criuleni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 150 de oameni. Satul Chetroasa a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.